Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι φαβορί για την εθνική Ιταλίας -Μετά το «όχι» του Αντσελότι - iefimerida.gr

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι φαβορί για την εθνική Ιταλίας -Μετά το «όχι» του Αντσελότι

Φωτογραφία: AP/ Jens Meyer
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι ο νο1 υποψήφιος για τον πάγκο της εθνικής Ιταλίας, μετά το «όχι» του Κάρλο Αντσελότι.

«Δεν έχει υπάρξει επαφή με την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, αλλά για έναν προπονητή, η εθνική ομάδα της Ιταλίας πρέπει να είναι πηγή τιμής και κύρους», δήλωσε ο τεχνικός της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, στον ραδιοφωνικό σταθμό RAI.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, το σαββατοκύριακο ο Αντσελότι απάντησε στην ιταλική ομοσπονδία ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Η «σκουάντρα ατζούρα» παραμένει χωρίς προπονητή μετά την απόλυση του Τζιαν Πιερό Βεντούρα, ο οποίος θεωρήθηκε υπεύθυνος για το γεγονός ότι η Ιταλία αποκλείστηκε από το Μουντιάλ για πρώτη φορά έπειτα από έξι δεκαετίες.

Πίσω από τον Μαντσίνι- ο οποίος έχει καθίσει στον πάγκο των Φιορεντίνα, Λάτσιο, Ιντερ, Μάντσεστερ Σίτι και Γαλατασαράι- νο2 στη... λίστα των υποψηφίων είναι ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Η ιταλική ομοσπονδία έχει δεσμευθεί ότι θα ανακοινώσει τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό έως τις 20 Μαΐου.

Πηγή: Associated Press

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ