Tραγωδία στην Κρήτη: Γιος εντόπισε νεκρό τον πατέρα του -Επεσε σε χαράδρα βάθους 15 μέτρων - iefimerida.gr

Tραγωδία στην Κρήτη: Γιος εντόπισε νεκρό τον πατέρα του -Επεσε σε χαράδρα βάθους 15 μέτρων

Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρός σε γκρεμό βάθους 15 μέτρων στην περιοχή της Τυλίσσου, στο Ηράκλειο, εντοπίστηκε ένας 48χρονος που αναζητούνταν από νωρίς το μεσημέρι από συγγενικά του πρόσωπα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekriti το σώμα του άτυχου άντρα εντοπίστηκε από τον ιδιο του τον γιο σε γκρεμό, στο Βουλισμένο Αλώνι, το απόγευμα της Δευτέρας.

Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης, βρήκε το αυτοκίνητο του πάνω από τη χαράδρα. Κατέβηκε κάτω και αντίκρισε τον πατέρα του νεκρό χωρίς τα ρούχα του, από τη μέση και πάνω.

Αμεσα κλήθηκε και μετέβη στο σημείο το ΕΚΑΒ μαζί με την αστυνομία ενώ την επιχείρηση συνέδραμε η πυροσβεστική επεμβαίνοντας για την επιχείρηση ανάσυρσης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αρχές αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά ως προς τις αιτίες που οδήγησαν στον θάνατο τον 48χρονο, ενώ στο σημείο έφτασε ιατροδικαστής προκειμένου να διενεργήσει αυτοψία στο χώρο.

Την διερεύνηση της υπόθεσης έχουν αναλάβει οι αρμόδιες αρχές.

Πηγή: ekriti

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη νεκρός γκρεμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ