Η Σερένα Γουίλιαμς, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί -Ντοκιμαντέρ η ζωή της, η κάμερα μπήκε μέχρι και στην αίθουσα τοκετού [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Σερένα Γουίλιαμς, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί -Ντοκιμαντέρ η ζωή της, η κάμερα μπήκε μέχρι και στην αίθουσα τοκετού [βίντεο]

Η Σερένα Γουίλιαμς με την κόρη της (Φωτογραφία: Instagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ένας ζωντανός θρύλος, υπήρξε σχεδόν αήττητη, μία αστείρευτη πηγή δύναμης και αποφασιστικότητας μέσα στο κορτ. Η Σερένα Γουίλιαμς είναι όμως πολλά περισσότερα πράγματα.

Γυναίκα, σύζυγος, μητέρα, αθλήτρια που αγωνιά αν θα καταφέρει να επανέλθει στην κορυφή του κόσμου του τένις... Και όλα αυτά επέτρεψε να τα καταγράψουν οι κάμερες.

Η ζωή της 36χρονης έγινε ντοκιμαντέρ 5 επεισοδίων από το HBO- με τίτλο «Being Serena»- και το πρώτο θα προβληθεί την Τετάρτη. Αυτό κατέγραψε πολύ προσωπικές στιγμές, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, τα σοβαρά προβλήματα υγείας- που έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή της- αμέσως μετά τη γέννηση της 8μηνης σήμερα Ολιμπία, αλλά και την προσπάθειά της να ξαναβρεί τη φόρμα της και να επιστρέψει στα τουρνουά του τένις.

Η κάμερα ήταν «μάρτυρας» στις πιο προσωπικές στιγμές της. Ακόμη και μέσα στην αίθουσα τοκετού, με τον σύζυγό της- Αλέξις Οχάνιαν- να της ψιθυρίζει στο αυτί «Τόσο περήφανος για εσένα», λίγες στιγμές πριν οι γιατροί βάλουν για πρώτη φορά στην αγκαλιά της Γουίλιαμς την κόρη της.

Μέχρι τώρα, η πρωταθλήτρια του τένις δεν ήθελε όχι απλά να μιλά δημόσια για την προσωπική ζωή της, αλλά ούτε καν επιβεβαίωνε φήμες για σχέσεις της. Τώρα επιτρέπει στον κόσμο να δει τους φόβους της, την ανησυχία της, τα πρησμένα μάτια, τα επιπλέον κιλά, την τομή από την καισαρική αλλά και το χιούμορ της.

«Πολλοί με βλέπουν μόνο στο κορτ. Για να είμαι ειλικρινής, εκεί δεν είμαι πραγματικά ο εαυτός μου. Γίνομαι διαφορετικός άνθρωπος όταν παίζω τένις. Έτσι σκέφτηκα ότι θα ήταν ενδιαφέρον, όσο τα ζούσαμε όλα αυτά, να... τραβήξω τις κουρτίνες και να είμαι απλά ο εαυτός μου», δήλωσε στους New York Times, εξηγώντας την απόφασή της να επιτρέψει στις κάμερες να καταγράψουν τη ζωή της.

«Οταν ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος, έλεγα ότι θέλω να καταγράψω αυτό το διάστημα, γιατί θυμάμαι ότι ο πατέρας μου είχε τόσα βίντεο από την εποχή που ήμασταν μικρότερες. Οπότε ήθελα να καταγράψω αυτό το ταξίδι για την Ολιμπία, παρότι τότε είχε το μέγεθος... μούρου τότε», συμπλήρωσε.

Εννοείται πως το HBO ενθουσιάστηκε με την πρότασή της. Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει αρκετές συγκινητικές στιγμές. Ανάμεσά τους, όταν επιτέλους πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά την πνευμονική εμβολή και τα άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε τις τρομακτικές μέρες που ακολούθησαν τον τοκετό.

Φτάνοντας στο σπίτι με τον σύζυγό της, η Γουίλιαμς πασχίζει να περπατήσει, αλλά παρόλα αυτά επιμένει να κουβαλήσει εκείνη την κόρη της μέσα. «Θέλω να καταλάβουν όλοι ότι δεν διαφέρω από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Εχω τις ίδιες δυσκολίες με άλλες γυναίκες και πολλές από αυτές είναι πιθανότατα αποφασισμένες να μεταφέρουν οι ίδιες το μωρό στο σπίτι», εξήγησε.

Βέβαια, δεν έχουν όλες οι μαμάδες μια τροπαιοθήκη με 23 Γκραν Σλαμ σε ατομικό επίπεδο. Το πιο πρόσφατο, του Αυστραλιανού Οπεν για το 2017, το κατέκτησε όταν ήταν ήδη 2 μηνών έγκυος. Πλέον βρίσκεται σε ένα ράφι στο παιδικό δωμάτιο.

Σε ένα επεισόδιο, ο Οχάνιαν του αλλάζει θέση και η Γουίλιαμς τον μαλώνει. «Λεξ, μην το σπάσεις, δεν θα πάρεις ποτέ ένα τέτοιο!». Ισως πιο αστεία όμως είναι η στιχομυθία που κατέγραψε η κάμερα, όσο η 36χρονη Αμερικανίδα νοσηλευόταν ακόμη. Ο σύζυγός της την ρώτησε τι θα απαντούσε αν της έλεγαν ότι η κόρη τους θα κερδίσει το Wimbledon σε 15-20 χρόνια. «Οχι αν είμαι ακόμη στο τουρ!», του είπε η Γουίλιαμς και εκείνος γελώντας σχολίασε «Είσαι γελοία!».

Πηγή: New York Times

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ