Πρωταγωνιστής σε ριάλιτι ο Κλιντ Ιστγουντ - iefimerida.gr

Πρωταγωνιστής σε ριάλιτι ο Κλιντ Ιστγουντ

Κλιντ Ιστγουντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός, ο 81χρονος Κλιντ Ιστγουντ, θα γίνει τώρα και πρωταγωνιστής σε ριάλιτι, καθώς θα εμφανίζεται σε νέο τηλεοπτικό σόου μαζί με την σύζυγο και τις δύο έφηβες κόρες του.

Η σειρά θα περιλαμβάνει δέκα επεισόδια, θα τιτλοφορείται «Η κυρία Ιστγουντ και η παρέα της», και την παραγωγή της έχει αναλάβει η ίδια εταιρία που βρίσκεται πίσω από τα ριάλιτι σόου των αδελφών Καρντάσιαν και του Project Runway.

Θα καταγράφει την καθημερινότητα της κυρίας Ιστγουντ και τις προσπάθειές της να προωθήσει το μουσικό συγκρότημα Overtone του οποίου είναι μάνατζερ. Ο Κλιντ Ιστγουντ θα κάνει κάποιες εμφανίσεις στη σειρά.

Τα γυρίσματα γίνονται στο σπίτι της οικογένειας στο Καρμέλ της Καλιφόρνιας και στο Λος Αντζελες και θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το δίκτυο E! στις ΗΠΑ από τις 20 Μαϊου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ