Τρέλανε κόσμο στο ντεμπούτο του στην Premier League ο Μαυροπάνος - iefimerida.gr

Τρέλανε κόσμο στο ντεμπούτο του στην Premier League ο Μαυροπάνος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποθεωτικά σχόλια γράφονται για τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, ο οποίος ξεκίνησε για πρώτη φορά στην ενδεκάδα της Άρσεναλ στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ».

Παρά την ήττα, το ESPN ξεχώρισε τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό για την εμφάνισή του, αναδεικνύοντας τον ως MVP των «Κανονιέρηδων».

Ο Μαυροπάνος πήρε 8/10 στην ατομική αξιολόγηση των παικτών του Βενγκέρ στην αναμέτρηση με τη Γιουνάιτεντ με το ESPN να χαρακτηρίζει «εξαιρετικό» το ντεμπούτο του 20χρονου αμυντικού.

«Εξαιρετικό ντεμπούτο για τον 20χρονο. Δεν φάνηκε καθόλου φοβισμένος, πήρε τις κεφαλιές και το ότι τελείωσε με 92% ακρίβεια στις πάσες στο Όλντ Τράφορντ δείχνει ότι έχει πραγματική ψυχραιμία», ήταν το σχόλιο δίπλα στο όνομα του Μαυροπάνου για την εμφάνισή του κόντρα στη Γιουνάιτεντ.

Ο Αρσέν Βενγκέρ δικαιώθηκε για την επιλογή του να χρησιμοποιήσει τον Μαυροπάνο στο βασικό σχήμα, κάτι που τόνισε μετά το τέλος του ντέρμπι «Ο Μαυροπάνος τα πήγε πολύ καλά. Το κέντρο άμυνας έκανε ένα περίφημο παιχνίδι. Δεν μπορώ να βρω κάτι κακό στο παιχνίδι μας» σχολίασε ο Αλσατός.

Εξαιρετικά σχόλια για τον Ελληνα αμυντικό και από τον θρύλο των Λονδρέζων, Τιερί Ανρί «Ο Μαυροπάνος ήταν απόλυτα σταθερός. Τα πήγε πολύ καλά πάνω στον Λουκάκου. Πιστεύω πως ήταν γενναίος στο ντεμπούτο του. Είχε καλές τοποθετήσεις και πάνω στον Φελαϊνί. Εκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι» τόνισε ο Γάλλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαυροπανος Άρσεναλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ