Euroleague: Μέχρι... ισόβια σε Δ. Γιαννακόπουλο και τιμωρία ΟΑΚΑ! - iefimerida.gr

Euroleague: Μέχρι... ισόβια σε Δ. Γιαννακόπουλο και τιμωρία ΟΑΚΑ!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα... κόκκινα η κόντρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την Euroleague, η οποία άσκησε νέα πειθαρχική δίωξη εναντίον του, με αφορμή τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram κατά της διοργάνωσης, των διαιτητών, του Ολυμπιακού, της Ρεάλ Μαδρίτης και του Τζόρντι Μπερτομέου.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η πειθαρχική δίωξη της διοργανώτριας αρχής έρχεται σε μια περίοδο που η οικογένεια Γιαννακόπουλου πενθεί, για τον θάνατο του Κώστα Γιαννακόπουλου. Την ώρα, λοιπόν, που ομάδες, παράγοντες, άνθρωποι του μπάσκετ και μη στέλνουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση έριξε κι άλλο... λάδι στη φωτιά.

Η νέα πειθαρχική δίωξη της διοργάνωσης, που έρχεται να προστεθεί στον «πόλεμο» των δύο πλευρών, αναφέρει πως ο Γιαννακόπουλος έχει υποπέσει σε σοβαρές παραβάσεις του πειθαρχικού κώδικα της Euroleague και οι ποινές που προβλέπονται είναι πολύ αυστηρές. Μάλιστα, στον... ορίζοντα υπάρχει ο ισόβιος αποκλεισμός του από τη διοργάνωση, αλλά και η αυστηρή τιμωρία του ΟΑΚΑ!

Συγκεκριμένα, το άρθρο 25, παράγραφος 1 του πειθαρχικού κώδικα της διοργάνωσης, βάσει του οποίου ορίζονται οι ποινές για σοβαρές παραβάσεις, αναφέρει πως αντίστοιχα περιστατικά τιμωρούνται με:
α) πρόστιμο από 30.001 έως 280.000 ευρώ.
β) προσωρινή αφαίρεση οικονομικών και πολιτικών δικαιωμάτων.
γ) προσωρινό ή ισόβιο αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της Euroleague.
δ) προσωρινή ή ισόβια απαγόρευση εισόδου από τα γήπεδα.
ε) ολική ή μερική τιμωρία έδρας για μια περίοδο από ένα μέχρι 15 ματς.
στ) ένα έως 15 ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Από την Euroleague έχει ζητηθεί να συλλέξει όσα στοιχεία χρειάζεται, για την συγκεκριμένη υπόθεση και να αναφέρει αναλυτικά ποιοι μπήκαν στο «στόχαστρο» των posts του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ.

Έτσι, ο... πόλεμος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Superfoods και την διοργάνωση συνεχίζεται, με την διοργανώτρια αρχή να ασκεί νέα ποινική δίωξη με αυστηρές προβλεπόμενες κυρώσεις, σε μια δύσκολη περίοδο για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την οικογένειά του.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague Παναθηναϊκός Γιαννακόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ