Φιλέτο με πατάτες στο τηγάνι - iefimerida.gr

Φιλέτο με πατάτες στο τηγάνι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τέλειο πιάτο, έτοιμο σε λίγα λεπτά.


Επιλέξτε καλό κρέας και ποιοτικές πατάτες, μη φοβηθείτε να βάλετε βούτυρο, σκόρδο και μπούκοβο. Φαγητό εμπειρία!


Υλικά

  • 700 γραμμάρια κρέας μοσχάρι φιλέτο, κομμένο σε λωρίδες
  • 700 γραμμάρια πατάτες για τηγάνισμα, Νάξου
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά βούτυρο
  • 3 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικό)
  • Θυμάρι, δενδρολίβανο, ρίγανη φρέσκα
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Λίγο μπούκοβο
Φιλέτο με πατάτες στο τηγάνι | iefimerida.gr 0
Φιλέτο με πατάτες στο τηγάνι | iefimerida.gr 1

Εκτέλεση

  • Σε καλό τηγάνι βάλτε το ελαιόλαδο και το βούτυρο να ζεσταθούν ελαφρά
  • Ρίξτε τις πατάτες κομμένες και τηγανίστε τις για 8-9 λεπτά να ροδίσουν -Βγάλτε τις στην άκρη
  • Στο ίδιο τηγάνι προσθέστε το σκόρδο κομμένο, το μπούκοβο και τα μυρωδικά ψιλοκομμένα
  • Ρίξτε αμέσως και το κρέας, ροδίστε και ψήστε ανάλογα πώς τρώτε το κρέας -Το καλύτερο είναι 3 λεπτά το πολύ
  • Προσθέστε τις πατάτες, ρίξτε αλάτι και πιπέρι και αφήστε τα υλικά να αναμειχθούν, να αρωματιστούν
  • Ετοιμο! Σερβίρετε με τριμμένη παρμεζάνα και προσθέστε κι άλλα μυρωδικά από πάνω -Φτιάξτε το ίδιο πιάτο και με κοτόπουλο ή γαλοπούλα
Φιλέτο με πατάτες στο τηγάνι | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή φιλέτο τηγάνι πατάτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ