Σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε η Εφη Θώδη – Για κλοπή ρεύματος - iefimerida.gr

Σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε η Εφη Θώδη – Για κλοπή ρεύματος

Η τραγουδίστρια Έφη Θώδη. Φωτογραφία: Ndp photos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε 8 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε η Έφη Θώδη με την κατηγορία της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας.

Σύμφωνα με το ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η τραγουδίστρια κλήθηκε την Πέμπτη να απολογηθεί στο Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για την κατηγορία της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας κατ’ εξακολούθηση.

Η δικηγόρος της Έφης Θώδη, υποστήριξε ότι έγινε μεν η παράβαση εν αγνοία της, ωστόσο πλήρωσε το πρόστιμο και το ρεύμα που καταναλώθηκε τη χρονική περίοδο που είχε σημειωθεί η κλοπή, το οποίο έφτανε περίπου τα 3.000 ευρώ.

Το δικαστήριο αναγνώρισε την κίνησή της τραγουδίστριας να πληρώσει το πρόστιμο που της επιβλήθηκε ως ελαφρυντικό, χωρίς όμως να γλιτώσει την ποινή.

Η δικηγόρος της υποστήριξε ότι όντως έγινε παραβίαση και χρεώθηκε σε εκείνη ως ιδιοκτήτρια του σπιτιού η κοπή του ρεύματος, ωστόσο η τραγουδίστρια έλειπε εκείνο το διάστημα από την οικίας της, και συγκεκριμένα βρισκόταν στο εξωτερικό, για επαγγελματικούς λόγους.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ