Αποφασισμένος να αποχωρήσει ο Ουζουνίδης -Τι μπορεί να του αλλάξει άποψη - iefimerida.gr

Αποφασισμένος να αποχωρήσει ο Ουζουνίδης -Τι μπορεί να του αλλάξει άποψη

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, όπου ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-0, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέφερε για το μέλλον του στο τριφύλλι: «Ξέρω τι θέλω αλλά περιμένω να τελειώσει το πρωτάθλημα. Εγώ έχω πάρει την απόφασή μου και περιμένω να τελειώσει το ματς με την Ξάνθη».

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει κρατήσει σχεδόν μόνος του όρθια την ομάδα και τα όσα πέρασε, μαζί με τους παίκτες και τους συνεργάτες του, τον έχουν πλέον αδειάσει.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη» ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, καθώς και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και με τη διοίκηση Αλαφούζου δεν υπάρχει περίπτωση να μπει σε συζητήσεις.

Το μοναδικό ενδεχόμενο ο Εβρίτης τεχνικός να ξανασκεφτεί την απόφασή του είναι να υπάρξει αλλαγή στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ, με την ομάδα να επανέρχεται στην κανονικότητα διαφορετικά το ματς με την Ξάνθη την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι και το τελευταίο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Ουζουνίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ