Καμπούλ: Νεκρός φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου στην επίθεση καμικάζι [εικόνα] - iefimerida.gr

Καμπούλ: Νεκρός φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου στην επίθεση καμικάζι [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου έχασε τη ζωή του στη διπλή βομβιστική επίθεση που διαπράχθηκε νωρίτερα σήμερα στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν.

Τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 27 τραυματίστηκαν σε επίθεση βομβιστή-καμικάζι που επέβαινε σε μοτοσικλέτα στην Καμπούλ, σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό που έδωσε ο Νατζίμπ Ντανίς, εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών του Αφγανιστάν.

Μια δεύτερη έκρηξη σημειώθηκε λίγη ώρα έπειτα από την πρώτη και κατά τα φαινόμενα είχε στόχο ομάδα δημοσιογράφων που είχε σπεύσει στο σημείο, όπως γνωστοποίησε η αστυνομία της Καμπούλ, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Όπως έγινε γνωστό, τρεις ακόμη δημοσιογράφοι βρίσκονται ανάμεσα στα θύματα της φονικής επίθεσης.

Σύμφωνα με πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας, ο βομβιστής αυτοκτονίας που ευθύνεται για τη δεύτερη επίθεση κατάφερε να διεισδύσει μεταξύ των δημοσιογράφων «κρατώντας μια κάμερα».

Ο φωτορεπόρτερ που έχασε τη ζωή του
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ