Σκάνδαλο: Φωτογράφος κατηγορείται πως θώπευσε την πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Σκάνδαλο: Φωτογράφος κατηγορείται πως θώπευσε την πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας [εικόνες]

Φωτογραφία: AP- Η πριγκίπισσα της Σουηδίας στην Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σεξουαλική παρενόχληση προς την πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας κατηγορείται ένας Γάλλος φωτογράφος.

Σύμφωνα με όσα έφερε στο φως η σουηδική εφημερίδα Svenska Dagbladet, ο φωτογράφος Jean-Claude Arnault κατηγορείται πως προσπάθησε να θωπεύσει την διάδοχο του Σουηδικού θρόνου σε μία εκδήλωση της Σουηδικής Ακαδημίας ( η οποία και απονέμει τα Νόμπελ).

Η πριγκίπισσα της Σουηδίας Βικτόρια και διάδοχος του θρόνου σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση

Από την μία ο φωτογράφος, ο οποίος είναι και παντρεμένος με το μέλος της Ακαδημίας, Καταρίνα Φρόστενσον, αρνείται κατηγορηματικά το δημοσίευμα, από την άλλη η εφημερίδα επικαλείται τρεις διαφορετικούς μάρτυρες που βρίσκονταν στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

O φωτογράφος Jean-Claude Arnault με την γυναίκα του και μέλος της Σουηδικής Ακαδημίας

Μάλιστα, μία εκ των τριών μαρτύρων σχολίασε το γεγονός και σε άλλη εφημερίδα, περιγράφοντας όλα όσα είδε με τα μάτια της.

Σκάνδαλο: Φωτογράφος κατηγορείται πως θώπευσε την πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Είδα με τα μάτια μου την βοηθό της πριγκίπισσας να τραβά με βία το χέρι του Αρνό. Η βοηθός... μπήκε μπροστά και τον έσπρωξε μακριά», ανέφερε η ίδια.

Οσο για την βασιλική οικογένεια, κανένας μέλος της δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό. Βέβαια την ίδια στιγμή που το δημοσίευμα κάνει τον γύρο της Σουηδίας, η βασιλική οικογένεια εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως σκοπεύει να στηρίξει την καμπάνια #MeΤοο.

Η πριγκίπισσα Βικτόρια με τον σύζυγό της, Δανιήλ της Σουηδίας

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το δημοσίευμα έχει φέρει τα πάνω κάτω στην Σουηδική Ακαδημία, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η πριγκίπισσα Βικτόρια δεν είναι το μόνο θύμα του φωτογράφου, καθώς τον έχουν καταγγείλει για παρενόχληση κι άλλα μέλη της.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ