Ξαναχτύπησε η συμμορία αλλοδαπών στου Φιλοπάππου -Στόχος ανυποψίαστος τουρίστας - iefimerida.gr

Ξαναχτύπησε η συμμορία αλλοδαπών στου Φιλοπάππου -Στόχος ανυποψίαστος τουρίστας

Φωτογραφία: Eurokinissi- Αστυνομία στον λόγο του Φιλοπάππου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμα μια επίθεση σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο από τη συμμορία που τρομοκρατεί και ληστεύει τουρίστες στον λόφο του Φιλοπάππου.

Το τελευταίο θύμα ήταν ένας νεαρός Ισπανός τουρίστας, καθώς φαίνεται πως τα μέλη της συμμορίας δρουν κοντά στον αρχαιολογικό χώρο και χτυπούν κάθε ανυποψίαστο τουρίστα για να του αποσπάσουν την τσάντα, το πορτοφόλι, το κινητό ή τη φωτογραφική μηχανή.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, πρόκειται μάλιστα συνήθως για μία συμμορία 2-3 ατόμων, τα οποία είναι οπλισμένα με μαχαίρια και δεν διστάζουν να τα χρησιμοποιήσουν σε όποιον αντισταθεί.

Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Αθήνας, οι επικίνδυνες αυτές συμμορίες αλωνίζουν εξαιτίας κυρίως της έλλειψης αστυνόμευσης και προσωπικού φύλαξης στον αρχαιολογικό χώρο του Φιλοπάππου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ