Ποια χώρα έχει περισσότερα τηλέφωνα από τουαλέτες - iefimerida.gr

Ποια χώρα έχει περισσότερα τηλέφωνα από τουαλέτες

Ινδία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδόν οι μισοί από τα 1,2 δισεκατομμύρια του πληθυσμού της χώρας δεν έχουν τουαλέτα στο σπίτι τους, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς έχουν τηλέφωνα, σύμφωνα με πρόσφατη στατιστική μελέτη.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, η οποία αφορά στην Ινδία, το γεγονός αυτό αποδεικνύει τις μεγάλες αντιθέσεις της χώρας, η οποία καταγράφει οικονομική ανάπτυξη, ενώ ο πληθυσμός της μαστίζεται από την φτώχεια.

Η έκθεση της στατιστικής υπηρεσίας αποκάλυψε ότι εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πρόσβαση στην τελευταία τεχνολογία και σε καταναλωτικά αγαθά, αλλά ένας μεγάλος αριθμός Ινδών στερείται την πρόσβαση στις πιο βασικές υπηρεσίες.

Μόνο το 46,9% από τα 246,6 εκατομμύρια νοικοκυριά διαθέτουν τουαλέτα, ενώ το 49,8% του πληθυσμού χρησιμοποιεί ως τουαλέτα το ύπαιθρο και το υπόλοιπο 3,2% χρησιμοποιεί τις δημόσιες τουαλέτες.

Σε αντίθεση, το 63,2% των νοικοκυριών διαθέτουν τηλεφωνική σύνδεση και το 53,2% αυτών κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, το 47,2% των νοικοκυριών διαθέτουν τηλεόραση, ενώ το 19,9% έχουν ραδιόφωνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ