Δένδιας: «Ανίερη συμμαχία άκρας δεξιάς και αριστεράς για έξοδο από το ευρώ» - iefimerida.gr

Δένδιας: «Ανίερη συμμαχία άκρας δεξιάς και αριστεράς για έξοδο από το ευρώ»

Δένδιας: «Ανίερη συμμαχία άκρας δεξιάς και αριστεράς για έξοδο από το ευρώ»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η συμπόρευση της άκρας δεξιάς με την άκρα αριστερά με στόχο την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, είναι η πιο ανίερη συμμαχία που υπάρχει σε αυτή τη ζωή» είπε πριν από λίγο , ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Μου κάνει τεράστια έκπληξη η συμπόρευση των άκρων. Διότι, στην πραγματικότητα, και από άκρα δεξιά μας και από αριστερά μας, ακούμε μια πρόταση πολιτικής, η οποία λέει: έξω από την Ευρώπη και έξω από το ευρώ. Και για μένα είναι ανεξήγητο πώς αυτά τα δύο πράγματα συμπορεύονται. Αν υπάρχει ανίερη συμμαχία σε αυτήν τη ζωή είναι αυτή».

Μεταξύ άλλων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. ανέφερε επίσης, πως οι θέσεις για λιγότερες θυσίες δεν μπορούν να εφαρμοστούν και τόνισε πως «ούτε διανοούμαι στη ζωή μου να παίξω σε ζαριά το μέλλον της χώρας. Εάν κάποιος άλλος πιστεύει ότι μπορεί να εκβιάσει και είναι βέβαιος για το αποτέλεσμα, μπορεί να μας το πει. Διότι όλοι θα θέλαμε περισσότερα χρήματα, όλοι θα θέλαμε περισσότερες παραχωρήσεις, αλλά κάποιος πρέπει να μας πει ότι έχει τη βεβαιότητα ότι θα το πετύχει και να πείσει και τον ελληνικό λαό και να πάρει και την εντολή. Κι εμείς, ειλικρινά, μαζί του θα είμαστε και θα τον στηρίξουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ