Super League: Ντέρμπι... Ευρώπης για Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη - iefimerida.gr

Super League: Ντέρμπι... Ευρώπης για Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μία θέση... στην Ευρώπη!

Η Ξάνθη βρήκε το γκολ που έψαχνε, με κεφαλιά του Κασάδο στο 80', είχε τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς σε καλή κατάσταση, κρατώντας ανέπαφη την εστία του, ωστόσο το 1-0 επί της ΑΕΛ των 10 παικτών τα Πηγάδια για την 29η αγωνιστική της Super League δεν είναι αρκετό. Οι "ακρίτες" παραμένουν κάτω από τον Αστέρα Τρίπολης στην ισοβαθμία για τη μάχη της 5ης θέσης που οδηγεί στο Europa League.

Οι Αρκάδες που "καίγονταν" για τρίποντο, στην προσπάθεια να κατακτήσουν την πέμπτη θέση και να παίξουν στην Ευρώπη, νίκησαν 2-1 με ανατροπή τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος είχε εξασφαλίσει την παραμονή του από την προηγούμενη αγωνιστική. Το ματς εκτός από τα τρία γκολ είχε και δύο δοκάρια, ένα με τον Κώτσιρα και ένα με τον Ελμπάζ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με καταπληκτικό τέρμα του Τσουκαλά, αλλά οι πεισματάρηδες παίκτες του Αστέρα γύρισαν το παιχνίδι με γκολ στο 82' και στο 84.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αστέρας Τρίπολης Ξάνθη Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ