Super League: Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Λεωφόρο (0-3 τον ΠΑΟ) και... κλείδωσε το Champions League - iefimerida.gr

Super League: Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Λεωφόρο (0-3 τον ΠΑΟ) και... κλείδωσε το Champions League

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε στραβοπάτημα στην Λεωφόρο και ο Πρίγιοβιτς... φρόντισε για αυτό.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε 0-3 τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο για την 29η αγωνιστική με τον Σέρβο σέντερ φορ να σκοράρει δύο φορές στο 27' και στο 65' και τον Σακχόβ να γράφει το τελικό σκορ. Ετσι, ο ΠΑΟΚ κλείδωσε την 2η θέση και την θέση στα προκριματικά του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός φωνάζει δίκαια για φάουλ του Πέλκα στη φάση του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ, είχε και δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών στο παιχνίδι (Λουντ και Κουρμπέλης) και αυτό που κρατά είναι η συνολικά καλή παρουσία του και το πολύ καλό παιχνίδι που έκαναν οι Κάτσε και Μυστακίδης.

Ετσι, ο Δικέφαλος πέτυχε ένα ιστορικό διπλό με 3-0 στην Λεωφόρο (το πρώτο μετά από το 1-2 τον Δεκέμβριο του 2001 και παράλληλα την πρώτη εκτός έδρας νίκη μετά από εκείνη στο ΟΑΚΑ το 2012) και "σφράγισε" την παρουσία του στα προκριματικά του Champions League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ