Παντρεύεται η «βασίλισσα» των κλιματιστικών στην Ελλάδα- Χλιδάτος γάμος το καλοκαίρι - iefimerida.gr

Παντρεύεται η «βασίλισσα» των κλιματιστικών στην Ελλάδα- Χλιδάτος γάμος το καλοκαίρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν παραμυθένιο γάμο ετοιμάζει η Νάντια Φειδάκη, γόνος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας που από τα κλιματιστικά κατάφερε να εισχωρήσει και στα καράβια με τη ναυτιλιακή Globus Maritime Ltd.

Συγκεκριμένα, η Νάντια Φειδάκη, η κόρη του Γιώργου και της Βάσως Φειδάκη θα παντρευτεί στο τέλος του καλοκαιριού τον νεαρό επιχειρηματία Δημήτρη Τερζόπουλο.

Σύμφωνα με την Espresso, η γαμήλια δεξίωσητης κόρης του Γιώργου Φειδάκη με τον Δημήτρη Τερζόπουλο, απόφοιτο του Kingston University και αντιπροέδρο της Pharma Center, εταιρίας προϊόντων φροντίδας και ομορφιάς, θα δοθεί στη βίλα της οικογένειας Φειδάκη στα νότια προάστια και προβλέπεται παραμυθένια, καθώς από τώρα έχουν αρχίσει οι ετοιμασίες για το ευτυχές γεγονός.

Ο Δημήτρης και η Νάντια είναι ένα από τα πιο ωραία και ταιριαστά ζευγάρια που κυκλοφορούν στην Αθήνα, αλλά αποφεύγουν τα φλας.

Πάντως το bachelor πάρτι του γαμπρού έχει ήδη γίνει στο Λός Αντζελες, το οποίο και διοργάνωσε ο στενός φίλος και κουμπάρος του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ