Για πρώτη φορά σε τελικό του ATP Tour ο Τσιτσιπάς -Κόντρα στον Ναδάλ σήμερα - iefimerida.gr

Για πρώτη φορά σε τελικό του ATP Tour ο Τσιτσιπάς -Κόντρα στον Ναδάλ σήμερα

Φωτογραφία: AP/ Manu Fernandez
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα 19 του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ζήσει ταυτόχρονα δύο από τα όνειρά του: θα παίξει για πρώτη φορά σε τελικό του ATP Tour και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ραφαέλ Ναδάλ.

Στο τουρνουά της Βαρκελώνης, ο Τσιτσιπάς ήταν ασταμάτητος έως τώρα, κερδίζοντας στον ημιτελικό τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα (7-5, 6-3), που είναι νο 11 στην παγκόσμια κατάταξη, ενώ υπενθυμίζεται ότι στον δρόμο του προς τον τελικό είχε αποκλείσει και το νο7 στον κόσμο, Ντόμινικ Τιμ.

Μάλιστα, ο Τσιτσιπάς έγινε ο νεαρότερος που περνά στον τελικό στη Βαρκελώνη, έπειτα από τον Ναδάλ το 2005 και χάρη σε αυτή την επιτυχία του θα γίνει ο πρώτος Ελληνας που θα βρεθεί στην 50άδα της παγκόσμιας κατάταξης, που θα ανανεωθεί τη Δευτέρα.

Στον τελικό (σήμερα στις 17:00) θα παίξει κόντρα στον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο, ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει χάσει ποτέ στον τελικό του τουρνουά της Βαρκελώνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στέφανος Τσιτσιπάς Ράφαελ Ναδάλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ