Βερναρδάκης: Το να μιλούν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για κομματικοποίηση της διοίκησης είναι σαν να ζητά ο Ηρώδης άδεια για παιδικό σταθμό - iefimerida.gr

Βερναρδάκης: Το να μιλούν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για κομματικοποίηση της διοίκησης είναι σαν να ζητά ο Ηρώδης άδεια για παιδικό σταθμό

Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση, σχετικά με τις καταγγελίες για κομματικοποίηση του κράτους.

Αυτές προδίδουν το άγχος του παλιού πελατειακού συστήματος μπροστά στην πλήρη αποδόμηση όλων των ευνοιοκρατικών εργαλείων που είχε συγκροτήσει, απάντησε ο υπουργός Επικρατείας, μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών». «Το να μιλούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για κομματικοποίηση της διοίκησης είναι σαν να ζητά ο Ηρώδης άδεια λειτουργίας παιδικού σταθμού», συμπλήρωσε.

Ο κ. Βερναρδάκης δήλωσε ακόμη ότι τα τέσσερα μεγάλα ζητήματα που πρέπει να ανοίξουν με την αναθεώρηση του Συντάγματος είναι οι σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας, η εισαγωγή θεσμών άμεσης δημοκρατίας, η διασφάλιση δημόσιων αγαθών και η επέκταση κατοχύρωση της νεότερης ατζέντας ατομικών επικοινωνιακών δικαιωμάτων.

Τόνισε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, και υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμά τους «θα κριθεί από τη δική μας και μόνο αποτελεσματικότητα και σε κάθε περίπτωση θα πρόκειται για μια συντριπτική ήττα του ακροδεξιού νεοφιλελευθερισμού που εκπροσωπεί η ΝΔ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χριστόφορος Βερναρδάκης ΝΔ ΠΑΣΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ