Euroleague: Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και φέτος στο Final 4 - iefimerida.gr

Euroleague: Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και φέτος στο Final 4

Φωτογραφία: CSKAMOSCOW
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ακόμη μια χρονιά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη στο Final 4 της Euroleague.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατάφερε να πάρει τη νίκη με 89-88 και την πρόκριση στο Final 4 του Βελιγραδίου απέναντι στην Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, την οποία τελικά απέκλεισε με 3-1 νίκες.

Eτσι, μετά την Φενέρ και την Ζαλγκίρις Κάουνας, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι η τρίτη ομάδα που παίρνει την πρόκριση για το Bελιγράδι.

O Χίγκινς με ένα μεγάλο σουτ έγραψε το 88-89, 5,7'' για το τέλος. Την ώρα, όμως που οι παίκτες της Χίμκι βγήκαν στον αιφνιδιασμό για την τελευταία φάση ο Σάσα Πουκλ σταμάτησε το παιχνίδι, προκαλώντας ένονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο της Χίμκι. Το τελευταίο σουτ του Μόνια ήταν με πολύ κακές προϋποθέσεις και έτσι η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στο Final 4, όμως οι άνθρωποι της Χίμκι είχαν τρομερά παράπονα από τον διαιτητή Σάσα Πουκλ για την απόφασή του στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΣΣΚΑ Μόσχας χιμκι Euroleague FInal 4
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ