Παναθηναϊκός: Πιο κοντά από ποτέ στον υποβιβασμό -Αν δεν πληρώσει τον Βέμερ - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Πιο κοντά από ποτέ στον υποβιβασμό -Αν δεν πληρώσει τον Βέμερ

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο... γκρεμός πιο κοντά από ποτέ για τον ΠΑΟ.

Ηδη ο Παναθηναϊκός έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση έξι βαθμών λόγω των ληξιπρόθεσμων οφειλών στον Γενς Βέμερ. Με τον Γερμανό ποδοσφαιριστή δεν επήλθε συμφωνία ούτε σήμερα και έτσι... πλησιάζει η τρίτη αφαίρεση τριών βαθμών.

Σήμερα η πλευρά του Βέμερ κατέθεσε την εξής πρόταση στην «πράσινη» ΠΑΕ: Να καταβληθούν άμεσα 250.000 ευρώ στον Γερμανό και τα υπόλοιπα 200.000 ευρώ να καταβληθούν σε πέντε δόσεις εγγυημένες.

Παράλληλα, να διευθετηθεί το θέμα της εφορίας του ποδοσφαιριστή (έχουν μπλοκαριστεί οι λογαριασμοί του), αλλά και να λάβει τα χρωστούμενα ο εκπρόσωπός του, Ναθαναήλ Λεμονάκης. Ο ΠΑΟ δεν αποδέχθηκε την πρόταση και έτσι δεν αποσύρεται πλέον η ποινή του -6.

Την προσεχή Δευτέρα (μία μέρα μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο) θα ανακοινωθεί το τρίτο «-3» για τους «πράσινους», οι οποίοι θα έχουν πέντε μέρες περιθώριο να τα βρουν με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή, διαφορετικά θα επέλθει υποβιβασμός!

Διότι αν του επιβληθεί και τρίτη τιμωρία, αυτή θα σημάνει τον απευθείας υποβιβασμό του στη Football League!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός υποβιβασμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ