Κρήτη: Παραμένει στη ΜΕΘ ο 6χρονος που είχε καταναλώσει αλκοόλ - iefimerida.gr

Κρήτη: Παραμένει στη ΜΕΘ ο 6χρονος που είχε καταναλώσει αλκοόλ

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη ΜEΘ του Παίδων συνεχίζεται να νοσηλεύεται το 6χρονο αγοράκι από το χωριό Στόλους της Μεσσαράς, το οποίο μεταφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο Ηρακλείου λόγω κατανάλωσης αλκοόλ.

Αρχικά το παιδί μεταφέρθηκε από τους οικείους του στο Κ.Υ. της περιοχής τους, μετά από κατανάλωση ποσότητας κρασιού, σε κατάσταση ημικωματώδη και στοιχεία λήθαργου.

Ο μικρός κρίθηκε ότι επείγει να μεταφερθεί στο γενικό νοσοκομείο, όπου εκεί διασωληνώθηκε και υποστηρίζεται για 2η μέρα, μερικώς μηχανικά, δεδομένου ότι η κατάσταση του είναι κρίσιμη, αλλά σύμφωνα με τους ιατρούς της μονάδας παρουσιάζει σταθερότητα.

Οι γονείς που αρχικά είχαν συλληφθεί, αφέθηκαν ελεύθεροι και βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού τους, αλλά τους απαγγέλθηκε η κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη αλκοόλ ΜΕΘ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ