Σοκ στην Κίνα: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 7 παιδιά, τραυμάτισε 12 [βίντεο-σκληρές εικόνες] - iefimerida.gr

Σοκ στην Κίνα: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 7 παιδιά, τραυμάτισε 12 [βίντεο-σκληρές εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι και σκότωσε 7 μαθητές, ενώ τραυμάτισε άλλους 12, καθώς επέστρεφαν στα σπίτια τους στη βόρεια Κίνα έκαναν γνωστό οι αρχές.

Ο άνδρας συνελήφθη και οι μαθητές που τραυματίστηκαν δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες, επισήμανε στον επίσημο ιστότοπό του το υπουργείο προπαγάνδας της κομητείας του Μίζχι, στην επαρχία Σαανσί, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν γύρω στις 06.10 τοπική ώρα, πρόσθεσε το υπουργείο. Η ηλικία των παιδιών δεν διευκρινίστηκε, όμως η ηλικία των παιδιών που φοιτούν στα γυμνάσια στην Κίνα κυμαίνεται σε γενικές γραμμές μεταξύ 12-15 ετών.

Οι επιθέσεις με μαχαίρι δεν είναι σπάνιες στη χώρα. Τον Φεβρουάριο, ένας άνδρας σκότωσε με μαχαίρι μια γυναίκα και τραυμάτισε 123 ανθρώπους σε ένα εμπορικό κέντρο στο Πεκίνο.

Τον Ιανουάριο του 2017, ένας άνδρας, οπλισμένος με κουζινομάχαιρο, τραυμάτισε 11 παιδιά σε ένα δημοτικό σχολείο στην περιοχή Γκουανσί Ζουάνγκ, στη νότια Κίνα.

Δείτε το βίντεο από την μεταφορά τραυματισμένων παιδιών και της σύλληψης του δράστη -ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ