Βίντεο: Ο δικηγόρος της 22χρονης μιλά στο iefimerida- «Βρισκόταν σε σύγχυση» - iefimerida.gr

Βίντεο: Ο δικηγόρος της 22χρονης μιλά στο iefimerida- «Βρισκόταν σε σύγχυση»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην σύγχυση που επικρατούσε στο μυαλό της 22χρονης που γέννησε μόνη της στο μπάνιο του σπιτιού της και μετά πέταξε το μωρό απο το μπαλκόνι, αποδίδει ο δικηγόρος της Αλέξανδρος Αλεξιάδης την τραγωδία, μιλώντας στο iefimerida.

Επισημαίνει μάλιστα οτι η κοπέλα που σόκαρε το πανελλήνιο με την πράξη της, θα πρέπει να συνεχίζει να παρακολουθείται απο γιατρούς και ψυχιάτρους. Η κοπέλα αφέθηκε σήμερα ελεύθερη με περιοριστικούς όρους με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Ο Αλ. Αλεξιάδης περιγράφει και πώς έδωσε την κατάθεσή της

. «Κατά διαστήματα, λέει, κατέρρεε και ξέσπαγε σε κλάματα, γιατί το βίωμα είναι βασανιστικό»..Θα χρειαστεί πολύ καιρό να αναρρώσει, προσθέτει, ενώ αφήνει σαφώς να εννοηθεί ότι η ψυχολογική κατάσταση της κοπέλας, η ψυχοσύνθεσή της εξηγεί τους λόγους της τραγωδίας. Γι αυτό και σημειώνει με νόημα ότι η δικογραφία όταν φθάσει στο δικαστήριο, θα πρέπει να έχει εμπλουτιστεί με ψυχιατρικές καταθέσεις..Και ότι έτσι το δικαστήριο που θα την δικάσει με την κατηγορία της παιδοκτονίας, θα αντιληφθεί τι ακριβώς έχει συμβεί και γιατί και θα πάρει την κατάλληλη απόφαση.

Αναλυτικά ο κ. Αλεξιάδης σημειώνει στο iefimerida:

Μια μεγάλη και επίπονη ανάκριση έλαβε χώρα σήμερα στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα όπου νοσηλεύεται η 22χρονη και η οποία αναμένεται από ώρα σε ώρα να πάρει εξιτήριο και να μεταβεί στο σπίτι της.

Τόσο η ανακρίτρια όσο και η εισαγγελέας πήραν μια πολύ θετική, για την 22χρονη, απόφαση λαμβάνοντας υπόψιν και την κακή ψυχική και ψυχολογική κατάστασή της.

Τόσο οι απαντήσεις της 22χρονης κατά την ανάκριση όσο και το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν ψυχολόγοι και ψυχίατροι, επιβεβαίωσαν τις θέσεις της υπεράσπισης, σχετικά με τη σύγχυση υπό την οποία βρισκόταν η 22χρονη την ημέρα εκείνη.

Τελικά μετά από σύμφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα η 22χρονη αφέθηκε ελεύθερη με του περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο Αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς της κάθε 1-15 του μήνα με την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αλλά και την καταβολή εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ.

Η ίδια από εδώ και πέρα θα παρακολουθείται συχνά από γιατρούς για την δική της, καλυτέρευση στο θέμα της υγείας της, τόσο σωματικής όσο και ψυχικής.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης της, η 22χρονη πολλές φορές κατέρρευσε με κλάματα.

Η κοπέλα κατηγορείται για παιδοκτονία. Θα γίνει το δικαστήριο μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και τότε οι δικαστές θα καταλάβουν την πραγματική ψυχιατρική και ψυχολογική κατάσταση της κοπέλας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ