Ανέκρουσε πρύμναν το ΣτΕ -Συζητά τις άδειες των καναλιών μετά τη δυσφορία Παππά - iefimerida.gr

Ανέκρουσε πρύμναν το ΣτΕ -Συζητά τις άδειες των καναλιών μετά τη δυσφορία Παππά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανέκρουσε πρύμναν το Συμβούλιο της Επικρατείας μετά την έντονη κριτική που έκανε ο υπουργούς ψηφιακής πολιτικής για την αναβολή της συζήτησης των αδειών που είχε προγραμματιστεί για τις 4 Μαΐου.

Τελικά, οι προσφυγές των καναλιών με απόφαση του προέδρου του ΣτΕ Νικολάου Σακελλαρίου, θα συζητηθούν στις 4 Μαΐου. Σε ανακοίνωσή του το ΣτΕ αναφέρει ότι:

«Εν όψει των διαβιβασθέντων από τη διοίκηση στοιχείων και στη συνέχεια της αρχικώς χορηγηθείσης αναβολής, καθώς επίσης ότι είναι άδηλος ο χρόνος ολοκλήρωσης της διαδικασίας αδειοδότησης με την έκδοση σχετικών πράξεων του ΕΣ., εκρίθη ότι οι υποθέσεις μπορούν, τελικά, να εισαχθούν προς συζήτηση ενώπιον της Ολομέλειας του ΣτΕ».

Νωρίτερα ο κ. Παππάς ειχε μιλήσει στο ραδιόφωνο 24/7, για τη νέα αναβολή λέγοντας ότι «η ιστορία αυτή έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί εδώ και καιρό, και δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η νέα αναβολή».

Οφείλει ο καθένας να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων» συνέχισε ο υπουργός, «οι διαρκείς αναβολές προκαλούν τη λογική, δεν μπορεί να αναβληθεί στο διηνεκές η απόφαση» προσθέτοντας ότι αναμένει ποια ημερομηνία θα θέσει το ΣτΕ για τη συζήτηση των προσφυγών.

«Οι πολίτες κρίνουν και καταλαβαίνουν και δυστυχώς κάποιοι δεν κάνουν όσα θα έπρεπε να κάνουν για να προστατέψουν την αξιοπιστία του δικαστηρίου», τόνισε κλείνοντας το θέμα ο κ. Παππάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ