Καθ’ οδόν για την αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη οι Κιμ Γιονγκ Ουν και Μουν Τζε-ιν - iefimerida.gr

Καθ’ οδόν για την αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη οι Κιμ Γιονγκ Ουν και Μουν Τζε-ιν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας αναχώρησε από την Πιονγκγιάνγκ το πρωί της Παρασκευής για την αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη που χωρίζει την κορεατική χερσόνησο, όπου θα διεξαχθεί η ιστορική σύνοδος κορυφής με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν, μετέδωσε το βορειοκορεάτικο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.

«Ο Κιμ Γιονγκ Ουν θα συζητήσει με ειλικρίνεια με τον Μουν Τζε-ιν για όλα τα προβλήματα (...), προκειμένου να βελτιωθούν οι διακορεατικές σχέσεις και να επιτευχθεί η ειρήνη, η ευημερία και η επανένωση της κορεατικής χερσονήσου», ανέφερε η ίδια πηγή.

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν αναχώρησε και αυτός πριν από λίγο για την αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη που χωρίζει τη χερσόνησο ενόψει της ιστορικής συνόδου κορυφής με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, με νοτιοκορεατικά τηλεοπτικά δίκτυα να μεταδίδουν πλάνα απευθείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ