Αχαΐα: Παρεμβάσεις για τη λήψη μέτρων για τις μέδουσες - iefimerida.gr

Αχαΐα: Παρεμβάσεις για τη λήψη μέτρων για τις μέδουσες

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στo πλαίσιo των δράσεων και ενεργειών του ενόψει της νέας καλοκαιρινής περιόδου και της λήψης μέτρων αντιμετώπισης του φαινομένου και προβλήματος των μεδουσών και της οικονομικής καταστροφής που έχει επιφέρει στους καταστηματάρχες εστίασης που δραστηριοποιούνται στην παράκτια ζώνη του Ν. Αχαΐας, ο ΣΚΕΑΝΑ – Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας διαβίβασε μία επιστολή στο υπουργείο οικονομικών και την αρμόδια Υφυπουργό Κατερίνα Παπανάτσιου.

Επίσης ο ΣΚΕΑΝΑ που την περασμένη Δευτέρα είχε συγκαλέσει σύσκεψη – συνάντηση στο Ρίο για το θέμα όπου ανταποκρίθηκαν περισσότεροι από 30 καταστηματάρχες/επιχειρηματίες, απέστειλε την ίδια επιστολή και στους βουλευτές Αχαΐας ζητώντας την παρέμβασή τους προκειμένου η Κτηματική Υπηρεσία να συμβαδίσει στην τιμή ενοικίασης του αιγιαλού με το Δήμο Πατρέων και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Επίσης, ο ΣΚΕΑΝΑ απέστειλε επιστολή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα με τέσσερα αιτήματα σχετικά με την επίλυση του προβλήματος επέλασης των μεδουσών, ζητώντας μάλιστα να γίνει άμεσα μια συνάντηση των φορέων που εμπλέκονται προκειμένου να τεθούν σε εφαρμογή τα μέτρα καθώς τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αχαία μέδουσες μέτρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ