Ειδικό αφιέρωμα στο 71ο Φεστιβάλ Καννών αποκλειστικά στη Nova - iefimerida.gr

Ειδικό αφιέρωμα στο 71ο Φεστιβάλ Καννών αποκλειστικά στη Nova

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oι λάτρεις του σινεμά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό αφιέρωμα στο 71ο Φεστιβάλ Καννών, που θα διεξαχθεί από την Τρίτη 8 Μαΐου μέχρι και το Σάββατο 19 Μαΐου, αποκλειστικά στη Nova.

Το αφιέρωμα θα προβάλλει ταινίες που διακρίθηκαν στις Κάννες, ενώ σε καθημερινή βάση θα έχει ανταπόκριση με τα νέα της ημέρας και τις εξελίξεις από το Φεστιβάλ.

Ειδικότερα, από την Τετάρτη, 9 Μαΐου έως τη Δευτέρα, 21 Μαΐου στο Novacinema2HD στις 23:55 όλη η ατμόσφαιρά της διεθνούς κινηματογραφικής γιορτής του Φεστιβάλ των Καννών θα μεταδίδεται καθημερινά με 5λεπτη ανταπόκριση, συμπεριλαμβάνοντας αποκλειστικά στιγμιότυπα από συνεντεύξεις με ηθοποιούς και σκηνοθέτες, σχόλια, ενδιαφέροντα νέα και παρασκήνιο από τη Γαλλική Ριβιέρα.

Αμέσως μετά την καθημερινή ενημέρωση, στις 00:10 τα μεσάνυχτα, θα ακολουθεί κινηματογραφική ζώνη με μοναδικές ταινίες, που έχουν διακριθεί σε προηγούμενα Φεστιβάλ Καννών: «Zodiac» (9/5), «Χίλιες και μια νύχτες: Μέρος 1, Ο Ανήσυχος» (10/5), «Όλα όσα αγαπήσαμε» (11/5), «Χωρίς Μέτρο» (14/5), «The Last Face» (15/5), «Moulin Rouge!» (16/5), «Καθώς Ψυχορραγώ» (17/5), «Η Αποφοίτηση» (18/5), «Julieta» (21/5).

Οι ταινίες έρχονται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ διατίθενται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φεστιβάλ κάννες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ