«Συγνώμη» από την αεροπορική για τον εξευτελισμό της Ελληνίδας [βίντεο] - iefimerida.gr

«Συγνώμη» από την αεροπορική για τον εξευτελισμό της Ελληνίδας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αεροπορική εταιρεία που υπέβαλε την Ελληνίδα στο εξευτελιστικό γλωσσικό τεστ, της ζήτησε συγνώμη και ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει τη διενέργεια των τεστ... εθνικότητας.

Η Χρύσα Δισλή, η Ελληνίδα που αναγκάστηκε από την αεροπορική εταιρεία να υποβληθεί σε τεστ εθνικότητας, αφού επιστρέφοντας από τη Βαρκελώνη, κατά τη διάρκεια του check in, οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρείας την «εξέτασαν» στα αγγλικά της και στα ελληνικά της, προκειμένουν να επιβεβαιώσουν την εθνικότητά της και τη γνησιότητα των εγγράφων που έφερε μαζί της, καθώς όπως της είπαν «πολλοί Έλληνες έχουν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα».

Χθες το βράδυ, μίλησε στο ΣΚΑΪ και στο Νίκο Ευαγγελατο για την εμπειρία της και ανέφερε ότι λόγω της δημοσιότητας που πήρε το θέμα τόσο στα Ιρλανδικά, όσο και στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, η εταιρεία αναγκάστηκε να της ζητήσει συγνώμη και παράλληλα να ανακοινώνσει ότι θα σταματήσει εντελώς τη διενέργεια αυτών των άκρως εξευτελιστικών και ρατσιστικών τεστ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ