The Game of πολυthrones -Κλαίνε στα social media με τον τίτλο του νέου βιβλίου της Χρυσηίδας Δημουλίδου - iefimerida.gr

The Game of πολυthrones -Κλαίνε στα social media με τον τίτλο του νέου βιβλίου της Χρυσηίδας Δημουλίδου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα νέο βιβλίο κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό η συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου με τίτλο «Οι πολυθρόνες των Δράκων» και φυσικά δεν μπορούσε παρά να προκαλέσει τα σχόλια των χρηστών του Twitter.

The Game of πολυthrones -Κλαίνε στα social media με τον τίτλο του νέου βιβλίου της Χρυσηίδας Δημουλίδου | iefimerida.gr 0

Με τη φαντασία τους να οργιάζει (ίσως όχι και τόσο πολύ, εδώ που τα λέμε), πολλοί ήταν αυτοί που ανέφεραν πως η συγγραφέας κυκλοφόρησε τη δική της εκδοχή για το «Game of Thrones».

Στα επικά σχόλια, συμπεριλαμβάνεται το «The Game of πολυthrones», άλλους να αναρωτιούνται πότε θα κυκλοφορήσει η «πολυθρόνα του γιάγκου δράκου» και άλλον να στοιχηματίζει πως πρόκειται για photoshop.

The Game of πολυthrones pic.twitter.com/3AqVKWbQIq

Ένας ευφάνταστος χρήστης του Twitter είπε να το πάει λίγο παρακάτω και της πρότεινε εναλλακτικούς τίτλους για τα επόμενα βιβλία της, όπως «ένα σύνθετο για δύο βασιλιάδες», «ένας μπουφές για κουρούνες», «τελευταίο βαλς στη Βαλυρία» και «το μελτεμάκι με τα γιαταγάνια».

H Χρυσηίδα Δημουλίδου κυκλοφόρησε τη δική της εκδοχή του Game Of Thrones με τίτλο "Πολυθρόνες για δράκους"! Της έχω κάποιες προτάσεις για τη συνέχεια: pic.twitter.com/7f5wTS1phK

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ