Πακιστανός επιχειρηματίας αγοράζει το «Γουέμπλεϊ» αντί 1 δισ.λίρες - iefimerida.gr

Πακιστανός επιχειρηματίας αγοράζει το «Γουέμπλεϊ» αντί 1 δισ.λίρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε προχωρημένες επαφές για την αγορά του «Γουέμπλεϊ» βρίσκεται ο πολυεκατομμυριούχος Πακιστανός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της Φούλαμ, Σαχίντ Κχαν.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τζέιμς Όλεϊ της «Evening Standard», ο Κχαν θα προσφέρει πάνω από 500 εκατομμύρια λίρες για να αποκτήσει το μεγαλοπρεπές στάδιο του Λονδίνου, με προοπτική στο μέλλον να εγκαταστήσει εκεί την ομάδα ράγκμπι που κατέχει στις Ηνωμένες Πολιτείες, τους Jacksonville Jaguars, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν δείχνει διάθεση να «ξεσπιτώσει» από το «Γουέμπλεϊ» την Εθνική Αγγλίας, εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Η «Sun» αναφέρει ότι ο Καν θα καταβάλει άμεσα το ποσό των 600 εκατομμυρίων λιρών, ενώ η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Βρετανίας μπορεί να βάλει στο ταμείο της ακόμη 400 εκατομμύρια λίρες από έσοδα κατά τις ημέρες των αγώνων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γουέμπλεϊ αγορά πακιστανός Φούλαμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ