«Ολυμπος»: Μια σταθερή αξία χάρη στο πείσμα και την αφοσίωση στην αγνότητα - iefimerida.gr

«Ολυμπος»: Μια σταθερή αξία χάρη στο πείσμα και την αφοσίωση στην αγνότητα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν η αγνότητα συνδυάζεται με το πείσμα, το μεράκι και το πάθος των ανθρώπων της «Όλυμπος», το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Μια αξία σταθερή και αναλλοίωτη στο πέρασμα των χρόνων που ωστόσο δεν επαναπαύεται ποτέ και κάθε φορά βρίσκει κάτι νέο για να συναρπάζει τους καταναλωτές.

Η εταιρεία «Όλυμπος» είναι γνωστή στο ελληνικό κοινό εδώ και πολλά χρόνια για το φρέσκο γάλα, για το οποίο μπορεί άξια να υπερηφανεύεται καθώς έχει κατακτήσει τις καρδιές όλων των Ελλήνων.

«Ολυμπος»: Μια σταθερή αξία χάρη στο πείσμα και την αφοσίωση στην αγνότητα  | iefimerida.gr 0
«Ολυμπος»: Μια σταθερή αξία χάρη στο πείσμα και την αφοσίωση στην αγνότητα  | iefimerida.gr 1
«Ολυμπος»: Μια σταθερή αξία χάρη στο πείσμα και την αφοσίωση στην αγνότητα  | iefimerida.gr 2
«Ολυμπος»: Μια σταθερή αξία χάρη στο πείσμα και την αφοσίωση στην αγνότητα  | iefimerida.gr 3

Πώς όμως το έχει επιτύχει αυτό;
Χάρη στη συνεχή και διαρκή αφοσίωση στην αγνότητα για παραγωγή άριστων και ανώτερων προϊόντων. Γιατί η ποιότητα είναι το αντίθετο του συμβιβασμού, μια έννοια άγνωστη για την συγκεκριμένη εταιρεία που προτιμά να περιμένει για την ελληνική α’ ύλη παρά να συμβιβαστεί.

Η «Όλυμπος» όμως, δε στέκεται μόνο σε αυτό. Μπορεί το γάλα να την έχει κάνει διάσημη – μάλιστα είναι η πρώτη εταιρεία που έδειξε το γάλα απευθείας στον καταναλωτή μέσα από το διάφανο μπουκάλι της - αλλά αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, δημιούργησε μια σειρά από πολλά ακόμη προϊόντα, που υπόσχονται εξαιρετική γεύση, με γνώμονα πάντα τις αξίες της εταιρείας για αγνά και ποιοτικά προϊόντα.

Πιστή λοιπόν, στην φιλοσοφία της για την αξία των προϊόντων της ελληνικής γης και στηρίζοντας τους Έλληνες παραγωγούς και κτηνοτρόφους, με τους οποίους διατηρεί μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας, προσφέρει πλέον στον καταναλωτή μια ευρεία γκάμα προϊόντων.


Από τον πιστό στην παράδοση στον σύγχρονο και... ψαγμένο Έλληνα
Η «Όλυμπος» απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών. Από τον παραδοσιακό τύπο που θέλει να πίνει το κλασικό τσάι του βουνού και να μυρίζει τα αρώματα της φύσης, μέχρι τον πιο... ψαγμένο, που επενδύει στα βιολογικά αλλά και σε νέα ροφήματα με διαφορετικές γεύσεις.

Όπως για παράδειγμα, οι φυσικοί χυμοί φρούτων που κρύβουν μέσα τους όλο το άρωμα της Ελλάδας και των εσπεριδοειδών, φτιαγμένοι μόνο με φρέσκα φρούτα νέας εσοδείας, αλλά και τα μοναδικά ελληνικά ροφήματα από αμύγδαλα, φιστίκια και καρύδια της ελληνικής γης. Για πιο... παραδοσιακούς αλλά και για να μάθουν τα παιδιά μας πως το τσάι δεν βγαίνει μόνο σε φακελάκι και για να «μυρίσουν» την ελληνική φύση, το ελληνικό τσάι βουνού, με τα φυσικά αρώματα του φυτού, παρασκευάζεται με τον αυθεντικό παραδοσιακό τρόπο.


Επειδή όμως, η «Όλυμπος» γνωρίζει πως ο σύγχρονος Έλληνας, τον τελευταίο καιρό, έχει κάνει μια στροφή στα βιολογικά προϊόντα, θέλοντας να ζήσει σε αρμονία με τη φύση, εκμεταλλευόμενος τα καλά της αλλά και προστατεύοντάς της, επενδύει και στην παραγωγή βιολογικών προϊόντων.

Όσοι πάλι, είναι λάτρεις του κατσικίσιου γάλακτος, η εταιρεία μη θέλοντας να τους απογοητεύσει, δημιούργησε μια ολοκληρωμένη οικογένεια προϊόντων από κατσικίσιο γάλα (γάλα, γιαούρτι, βιολογικό γάλα, παιδικό κατσικίσιο γάλα κλπ) και στηρίζοντας, όπως είναι άλλωστε και η φιλοσοφία της, την ελληνική αιγοτροφία.


Η «Όλυμπος» μέσα από σκληρή προσπάθεια και χάρη στην αγάπη για το αγνό, έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές των καταναλωτών και βρίσκεται πάντα στην πρώτη θέση των προτιμήσεών τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ