Drone «βουτάει» στη σπηλιά της Φώκιας [βίντεο] - iefimerida.gr

Drone «βουτάει» στη σπηλιά της Φώκιας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τα πιο διάσημα αξιοθέατα του Νoμού Κορινθίας είναι ο Ισθμός της Κορίνθου, η Αρχαία πόλη της Κορίνθου και η εντυπωσιακή Ακροκόρινθος.

Και τα τρία αυτά κορυφαία αξιοθέατα του Νομού είναι ανθρώπινα δημιουργήματα, κάπου εκεί όμως υπάρχει και ένα κρυμμένο μυστικό, ένα από τα ομορφότερα αξιοθέατα του Νομού που το δημιούργησε η φύση, είναι το γαλάζιο παράθυρο του Κορινθιακού. Εκεί βρέθηκε η ομάδα UP DRONES.
Η κοινή ονομασία της συγκεκριμένης τοποθεσίας είναι «Η σπηλιά της Φώκιας» και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από της Αλκυονιδες Νήσους γνωστές από το ρήγμα που βρίσκεται κοντά σε αυτές και είχαν δώσει τον καταστροφικό σεισμό του 1981.

Η πρόσβαση σε αυτό το μοναδικό μέρος είναι σχετικά δύσκολη καθώς απαιτείται όχημα εκτός δρόμου προκειμένου να γλιτώσετε αρκετό ποδαρόδρομο.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ