Η πιο αλλόκοτη ανάρτηση που έγινε viral -«Τράκαρα, χτύπησα άσχημα στον λαιμό μου, αλλά το eyeliner στη θέση του» [εικόνα] - iefimerida.gr

Η πιο αλλόκοτη ανάρτηση που έγινε viral -«Τράκαρα, χτύπησα άσχημα στον λαιμό μου, αλλά το eyeliner στη θέση του» [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Viral έχει γίνει αυτή η γυναίκα, η οποία το πρώτο πράγμα που έκανε μετά από τροχαίο, ήταν να σχολιάσει το eyeliner των ματιών της.

Το eyeliner δεν έχει καμία σχέση με το ατύχημα, καθώς η γυναίκα τράκαρε με έναν άλλο οδηγό, όταν εκείνος ήρθε καταπάνω της με μεγάλη ταχύτητα την ώρα που είχε σταματήσει στην ΛΕΑ.

Ωστόσο μετά το τραύμα στο λαιμό και την παραμονή της στα επείγοντα, αυτό που της έκανε απίστευτη εντύπωση ήταν πως το eyeliner είχε μείνει στην θέση του, σε αντίθεση με την μάσκαρα που την είχε μουτζουρώσει.

«Η μάσκαρα έτρεχε στο πρόσωπό μου επειδή έκλαιγα και σκουπιζόμουν με χαρτομάντιλα, αλλά το συγκεκριμένο eyeliner δεν ξεθώριασε καθόλου. Πραγματικά είναι εκπληκτικό. Πρέπει να το κάνετε και εσείς», ήταν το post της γυναίκας μέσα από το νοσοκομείο και μόλις λίγη ώρα μετά από το τροχαίο.

Δίνοντας μάλιστα περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν, ότι δηλαδή πρόκειται για ένα eyeliner- τατουάζ, η γυναίκα έγινε viral στο διαδίκτυο χάρη σε έναν φοιτητή από την Φλόριντα που την σχολίασε στο Twitter.

Y’all I was really out here looking for a new eyeliner and look at this review lmfaooo
She deadass took a picture in her neck brace I am deceased pic.twitter.com/j9jHjAei06

«Αυτή η γυναίκα έβγαλε φωτογραφία το eyeliner της και είχε σπασμένο λαιμό», ανέφερε ο φοιτητής.

Μετά από την μεγάλη έκταση που πήρε το θέμα, η γυναίκα δεν μπόρεσε παρά να σχολιάσει το συμβάν λέγοντας μία ακόμη ατάκα.

«Είμαι κορίτσι, όταν βρίσκεις ένα καλό προϊόν, πρέπει να το μοιράζεισαι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ eyeliner τροχαίο γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ