Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα είναι κουμπάρος του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα είναι κουμπάρος του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρίγκιπας Χάρι θα έχει για κουμπάρο του τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ, όπως έγινε γνωστό σήμερα.

Ο 33χρονος Χάρι ήταν επίσης ο κουμπάρος του Γουίλιαμ στο γάμο του με την Κέιτ Μίντλετον το 2011.

Prince Harry has asked his brother The Duke of Cambridge to be his Best Man at his wedding to Ms. Meghan Markle. pic.twitter.com/7TvZ2VlEk2

Σε ανακοίνωση που έβγαλε πριν από λίγο το παλάτι του Κένσινγκτον, αναφέρει: «Ο πρίγκιπας Χάρι ζήτησε από τον αδερφό του, δούκα του Κέμπριτζ να είναι ο κουμπάρος του στο γάμο του με την κυρία Μέγκαν Μαρκλ. Ο δούκας του Κέμπριτζ νιώθει τιμή για την πρόταση αυτή και ανυπομονεί να στηρίξει τον αδερφό του στο παρεκκλήσι του Αγίυο Γεωργίου στο Γουίνσδορ στις 19 Μαϊου. Ο πρίγκιπας Χάρι υπήρξε ο κουμπάρος του δούκα του Κέμπριτζ στο γάμο τους με την δεσποινίδα Κάθριν Μίντλετον το 2011».

The Duke of Cambridge is honoured to have been asked, and is very much looking forward to supporting his brother at St George's Chapel, Windsor on May 19th. pic.twitter.com/mQ0eh7Q0pR

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα είναι κουμπάρος του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα είναι κουμπάρος του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα είναι κουμπάρος του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] | iefimerida.gr 2



Η ηθοποιός Πριγιάνκα Τσόπρα δεν θα είναι παράνυμφος στο γάμο

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα είναι κουμπάρος του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Την ίδια ώρα, κι ενώ οι φήμες έλεγαν πως η ηθοποιός Πριγιάνκα Τσόπρα θα ήταν παράνυφη στο πλευρό της Μέγκαν Μαρκλ, η ίδια το διέψευσε κατηγορηματικά.


Η Ινδή ηθοποιός δήλωσε πως είναι «υπερβολικά ενθουσιαμένη» που θα παραβρεθεί στο γάμο» αλλά θα είναι απλή καλεσμένη και όχι μέρος του γάμου.

Όπως δήλωσε στο περιοδικό People: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τη μεγάλη μέρα της. Δεν πρόκειται απλά να αλλάξει η ζωή και των δυο τους, αλλά είναι μια σημαντική μέρα για τον κόσμο που χρειάζεται να δει ισχυρές γυναίκες ως σύμβολα και πιστεύω πως η Μέγκαν έχει την δυνατότητα να γίνει αυτό» και πρόσθεσε «δε θα είμαι παράνυμφος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ