Η Μέγκαν Μαρκλ θα έχει τον ίδιο κομμωτή με την Αμάλ Κλούνεϊ στον γάμο της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Μαρκλ θα έχει τον ίδιο κομμωτή με την Αμάλ Κλούνεϊ στον γάμο της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι λεπτομέρειες για το νυφικό και τον σχεδιαστή του στο γάμο της Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να είναι ακόμη ανύπαρκτες, ωστόσο ένα άλλο κρίσιμο κομμάτι των πληροφοριών για την εμφάνισή της μόλις αποκαλύφθηκε: ο κομμωτής διασημοτήτων Μιγκέλ Περέζ είναι αυτός που θα την χτενίσει για την μεγάλη μέρα.

Η Μέγκαν Μαρκλ θα έχει τον ίδιο κομμωτή με την Αμάλ Κλούνεϊ στον γάμο της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Περέζ, που εδρεύει στο Τσέλσι του Λονδίνου, φέρεται να γνώρισε την Μέγκαν Μαρκλ μέσω της Αμάλ Κλούνεϊ, η οποία και θα παραβρίσκεται στο βασιλικό γάμο στις 19 Μαΐου. Ο Περέζ επιβεβαίωσε στην Daily Mail πως όχι μόνο θα παραβρεθεί στο γάμο, αλλά και πως επιμελείται τα μαλλιά της Μαρκλ στις πρόσφατες εμφανίσεις της. Το στυλ – υπογραφή του κομμωτή είναι τα ογκώδη, κυματιστά μαλλιά (δείτε, για παράδειγμα τα πλούσια μαλλιά της Αμάλ Κλούνεϊ) - κάτι που μπορεί να περιμένουμε και στο γάμο της Μέγκαν.

Η Μέγκαν Μαρκλ θα έχει τον ίδιο κομμωτή με την Αμάλ Κλούνεϊ στον γάμο της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η μέλλουσα βασιλική νύφη στις τελευταίες της εμφανίσεις έχει είτε ίσια είτε κυματιστά μαλλιά, αλλά η προτίμησή της για έναν χαμηλό και χαλαρό κότσο σινιόν, παραμένει σταθερή αξία.

Η Μέγκαν Μαρκλ θα έχει τον ίδιο κομμωτή με την Αμάλ Κλούνεϊ στον γάμο της [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η Μέγκαν Μαρκλ θα έχει τον ίδιο κομμωτή με την Αμάλ Κλούνεϊ στον γάμο της [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Πάντως ακόμη κι αν δεν ανήκετε στη βασιλική οικογένεια, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με τον Περέζ στο κομμωτήριό του (αν και φαντάζεστε πόσο γεμάτο θα είναι το πρόγραμμά του). Ένα κούρεμα και στέγνωμα κοστίζει 200 ευρώ ενώ ένα καλό χτένισμα (π.χ. για έναν γάμο) κοστίζει 170 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ