Να πώς αλλάζουν τη ντουλάπα τους τα κορίτσια της μόδας χωρίς να ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ - iefimerida.gr

Να πώς αλλάζουν τη ντουλάπα τους τα κορίτσια της μόδας χωρίς να ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Pinterest είναι μια ανεξάντλητη δεξαμενή ιδεών και προ-τάσεων. Από την άλλη, η διακόσμηση είναι ένα δημιουργικό πεδίο που αγαπά τους πειραματισμούς, το «νέο», το «διαφορετικό», το «εναλλακτικό».

Διακόσμηση και Pinterest πολλές φορές συναντιούνται σε διαδικτυακά σταυροδρόμια και εμείς αντλούμε νέες ιδέες από το «πάντρεμά» τους.

Μια τάση που συναντούμε όλο και συχνότερα στο Pinterest έχει τη δική της φιλοσοφία και έρχεται για να δώσει μια διαφορετική ιδέα για την οργάνωση των ρούχων, των παπουτσιών και των αξεσουάρ σου.

Iσως το πρώτο που σας έρχεται στο μυαλό ακούγοντας τον συνδυασμό «ρούχα-οργάνωση» είναι η εικόνα μιας -ίσως ογκώδους- ντουλάπας. Ομως, αυτό το trend που έρχεται από το εξωτερικό, φαίνεται ότι έφτασε σε μας για να αλλάξει τα δεδομένα και να κάνει την τακτοποίηση των ρούχων σας μια πιο... αφαιρετική διαδικασία.

O νέος τρόπος τακτοποίησης των ρούχων σου, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ντουλάπα ρούχα τακτοποίηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ