Γεννητούρια και στο Παλάτι του Μονακό -Εγινε γιαγιά η Καρολίνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Γεννητούρια και στο Παλάτι του Μονακό -Εγινε γιαγιά η Καρολίνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κι όμως μπορεί όλα τα ξένα μίλησαν να επικεντρώθηκαν στον ερχομό του τρίτου παιδιού της Κέιτ Μίντλετον και του Πρίγκιπα Γουίλιαμ, αλλά ακόμη ένας γαλαζοαίματος ήρθε στον κόσμο την εβδομάδα που πέρασε.

Συγκεκριμένα, ο δεύτερος μικρός πρίγκιπας της βασιλικής οικογένειας στην Βρετανία έχει μόλις διαφορά 4 ημερών από το πέμπτο εγγόνι της Πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό, το οποίο ήρθε στον κόσμο, την Πέμπτη 19 Απριλίου.

Ο Αντρέα Καρισάγκι και η σύζυγός του Σάντο Ντομίνγκο/ Φωτογραφία: AP

Σύμφωνα με το αμερικανικό People, o ανιψιός του πρίγκιπα Αλβέρτου, Αντρέα Καρισάγκι και η σύζυγός του, Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο καλωσόρισαν το τρίτο παιδί τους και πέμπτο κατά σειρά εγγόνι της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό.

Βέβαια παρ΄ότι στην Βρετανία δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το όνομα του τρίτου παιδιού του Πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο γιος του Αντρέα Καρισάγκι θα ονομαστεί Μαξιμίλιαν Ράινερ, ως φόρο τιμής στον πρίγκιπα Rainier III του Μονακό, τον σύζυγό της Γκρέις Κέλι, ο οποίος πέθανε το 2005.

To πριγκιπικό ζεύγος με την κόρη τους στα αριστερά/ Φωτογραφία: AP

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού, ο μερικών ημερών πρίγκιπας είναι έβδομος στη σειρά για τον θρόνο, ενώ έχει και δύο μεγαλύτερα αδέρφια, τον 5χρονο Αλεξάντερ και την 3χρονη Ίντια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρίγκιπας Καρολίνα του Μονακό εγγόνι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ