Αυτός είναι ο Αλβανός δολοφόνος του 19χρονου Θωμά στο Μαρούσι [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο Αλβανός δολοφόνος του 19χρονου Θωμά στο Μαρούσι [εικόνα]

Ο 19χρονος Θωμάς που δολοφονήθηκε στο Μαρούσι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιχμές για ολιγωρία αφήνει η οικογένεια του αδικοχαμένου 19χρονου Θωμά κατά της ΕΛ.ΑΣ.

Οπως αποκαλύφθηκε και επισήμως πριν δυο ημέρες, δολοφόνοι του 19χρονου Θωμά στο Μαρούσι, τα ξημερώματα της 18ης Μαρτίου, είναι τρεις Αλβανοί ηλικίας 23, 24 και 33 ετών.

Κίνητρό τους φαίνεται ότι ήταν ένα χρέος της τάξεως των 170 ευρώ. Τα χρήματα αυτά φέρονται να χρωστούσαν οι δολοφόνοι στο Θωμά και σε άλλους δυο φίλους του.

Τα ξημερώματα της 18ης Μαρτίου, ενώ ο Θωμάς βρισκόταν στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι τηλεφώνησε στον 23χρονο να του διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι δεν έχει παραλάβει τα ναρκωτικά. Κάτα την περιγραφή αξιωματικών του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής στην τηλεφωνική συνομιλία υπήρξε ένταση και ύφος υβριστικό. Ο 23χρονος Αλβανός από την πλευρά του κατέληξε απειλώντας τον 19χρονο ότι έρχεται να τον συναντήσει και να του ζητήσει τον λόγο για τις ύβρεις προς το πρόσωπό του.

Στη συνέχεια ακολούθησαν όσα έχουν γίνει γνωστά. Ο 23χρονος μαζί με τα δυο του αδέλφια πήγε στην πλατεία, διαπληκτίστηκε με τον 19χρονο κάποια στιγμή έβγαλε μαχαίρι, τον κάρφωσε στο θώρακα. Μάλιστα, με το ίδιο μαχαίρι επιχείρησε να χτυπήσει δύο φίλους του που προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν. Ο 33χρονος συνεργός του δράστη επιχείρησε και εκείνος με μαχαίρι να τραυματίσει έναν ακόμη φίλο του θύματος. Οι δράστες εκτός από την ανθρωποκτονία του 19χρονου κατηγορούνται επίσης για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή σε βάρος των τριών φίλων του θύματος.

Σε βάρος των τριών δραστών έχουν εκδοθεί διεθνή εντάλματα σύλληψης αφού οι Αρχές πιστεύουν ότι από την επομένη κιόλας της δολοφονίας άρχισαν να διαφεύγουν ένας ένα προς την Αλβανία, αφού πρώτα έκλεισαν τους λογαριασμούς τους στα social media σε μια προσπάθεια να καθυστερήσουν τις αρχές να εντοπίσουν τα ίχνη τους.

Χθες, στην εκπομπή Live News του Ε προβλήθηκε μια φωτογραφία του 23χρονου Αλβανού που φέρεται με δυο μαχαιριές να αφαίρεσε τη ζωή του 19χρονου.

Αυτός είναι ο Αλβανός δολοφόνος του 19χρονου Θωμά /Πηγή φωτό: LiveNews


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δολοφονία Θωμά Μαρούσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ