Πασκουάλ: «Η νίκη... γλίστρησε από τα χέρια μας στα τελευταία λεπτά» - iefimerida.gr

Πασκουάλ: «Η νίκη... γλίστρησε από τα χέρια μας στα τελευταία λεπτά»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λακωνικός εμφανίστηκε ο Τσάβι Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη, στο Game 3 με την Ρεάλ, για τα πλέι οφ της Euroleague.

«Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι», είπε αρχικά ο τεχνικός των «πράσινων» και πρόσθεσε: «Στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε λίγο τον έλεγχο, αλλά και πάλι παλέψαμε για να επιστρέψουμε. Στο τέλος είχαμε πιθανότητες να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά τελικά χάσαμε. Η νίκη γλίστρησε από τα χέρια μας στα τελευταία λεπτά. Είναι 2-1, αλλά θα δουλέψουμε σκληρά για το τέταρτο παιχνίδι».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν περίμενε τέτοια απόδοση από τον Γιουλ, απάντησε: «Οι ομάδες έχουν τρομερό κίνητρο. Προσπαθούμε να φτάσουμε στο Final 4, άρα καταλαβαίνεις πόσο υψηλό είναι το κίνητρο των παικτών. Ο Γιουλ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης και στο πρώτο του παιχνίδι έδειξε την ποιότητά του, πετυχαίνοντας τρία συνεχόμενα μεγάλα σουτ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσάβι Πασκουάλ Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ