Οταν η πρόεδρος της περιφέρειας Μαδρίτης έκλεβε καλλυντικά -Αναγκάστηκε να παραιτηθεί [βίντεο] - iefimerida.gr

Οταν η πρόεδρος της περιφέρειας Μαδρίτης έκλεβε καλλυντικά -Αναγκάστηκε να παραιτηθεί [βίντεο]

Η Κριστίνα Θιφουέντες ανακοινώνει την παραίτησή της (Φωτογραφία: ΑΠΕ/  EPA/EMILIO NARANJO)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν να μην έφτανε το σκάνδαλο για το «πλαστό» μεταπτυχιακό της, μία ακόμη αποκάλυψη σε βάρος της... αποτελείωσε την πρόεδρο της περιφέρειας της Μαδρίτης.

Η Κριστίνα Θιφουέντες είχε πιαστεί στα πράσα το 2011, να κλέβει καλλυντικά από σούπερ μάρκετ. Το σχετικό βίντεο ήρθε τώραστο φως της δημοσιότητας και η Ισπανίδα πολιτικός αναγκάστηκε τελικά να παραιτηθεί.

Σύμφωνα με τη νέα αποκάλυψη, το 2011 η Θιφουέντες είχε βάλει στην τσάντα της δύο βαζάκια αντιγηραντικής κρέμας, αξίας 40 ευρώ, χωρίς βέβαια να τα πληρώσει, αλλά την αντιλήφθηκαν και το βίντεο καταγράφει τη στιγμή που παραδίδει τα καλλυντικά στον υπεύθυνο ασφαλείας του σούπερ μάρκετ.

Πριν από λίγο καιρό αποκαλύφθηκε ότι το μεταπτυχιακό της έφερε δύο πλαστογραφημένες υπογραφές και έγινε γνωστό ότι δεν είχε παρακολουθήσει τα μαθήματα, ούτε είχε δώσει εξετάσεις.

Η Θιφουέντες, ένα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος του πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι, δήλωσε ότι επρόκειτο να παραιτηθεί την επόμενη εβδομάδα, αλλά επίσπευσε την ανακοίνωση εξαιτίας των τελευταίων αποκαλύψεων.

Αν και παραδέχθηκε ότι το βίντεο από το 2011 είναι αυθεντικό, έκανε λόγο για «καμπάνια παρενόχλησης», με στόχο την καταστροφή της. «Ηταν ένα ακούσιο λάθος και χρησιμοποιείται για πολιτικούς λόγους. Είχα γίνει στόχος εκβιασμού πριν από δύο χρόνια για αυτό το βίντεο, αλλά αυτή τη φορά σας λέω ότι ξεπεράστηκε η κόκκινη γραμμή», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κριστίνα Θιφουέντες Μαδρίτη πτυχίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ