Euroleague: Το πάλεψε μέχρι τέλους, αλλά δεν... έφτανε -Ηττα του ΠΑΟ (81-74) από την Ρεάλ Μαδρίτης - iefimerida.gr

Euroleague: Το πάλεψε μέχρι τέλους, αλλά δεν... έφτανε -Ηττα του ΠΑΟ (81-74) από την Ρεάλ Μαδρίτης

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι και ένα λεπτό πριν το τέλος ο Παναθηναϊκός ήταν στη διεκδίκηση της νίκης. Αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης «χτύπησε» στο φινάλε και τελικά κέρδισε με 81-74 τον ΠΑΟ, και έτσι έκανε το 2-1 στις νίκες στα πλέι οφ της Euroleague.

Γιουλ, Κάρολ με κρίσιμα τρίποντα και οι διαιτητές «εκτέλεσαν» τον Παναθηναϊκό και καθάρισαν για τη Ρεάλ φέρνοντας τη σειρά στο 2-1 και τους Ισπανούς πιο κοντά στο Final 4.

Στο 1'03'' για το τέλος, ο Μάικ Τζέιμς σκόραρε με δύο βολές για να ρίξει τη διαφορά στον πόντο (73-72). Η φάση που ακολούθησε όμως, έκρινε τα πάντα. Ο Τζέι Κάρολ έβαλε... τετράποντο και «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του Πάμπλο Λάσο, αφού το +5 (77-72) που απέκτησε σε εκείνο το σημείο, δεν μπορούσε να ανατραπεί.

Έτσι, στο τέταρτο ματς της Παρασκευής (22:00) οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν νίκη για να στείλουν τη σειρά σε Game 5 και η Ρεάλ το θετικό αποτέλεσμα που θα την στείλει στο Final Four του Βελιγραδίου. Πάντως, ο ΠΑΟ απόψε έδειξε ότι μπορεί να κάνει το break και να πάει αυτός στο Βελιγράδι.

Τα δεκάλεπτα: 17-17, 40-34, 57-53, 81-74

Ρεάλ Μαδρίτης (Λάσο): Κοζέρ 4, Ράντολφ 8, Ρούντι 9 (1), Ντόντσιτς 7 , Ρέγιες 5, Αγιόν 8, Κάρολ 17 (3), Ταβάρες 2 (5 ριμπάουντ), Γιουλ 7 (2), Τόμπκινς 4 (1), Τέιλορ 8

Παναθηναικός (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 6 (1), Ρίβερς, Τζέιμς 14 (2), Πέιν, Παππάς, Ντένμον 3 (1), Γκιστ 15, Βουγιούκας 2, Γκάμπριελ 2, Λοτζέσκι 3 (1), Καλάθης 26 (4), Αντετοκούνμπο 3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ LIVE ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ IEFIMERIDA.GR

The off-balance 3 from @JayceeCarroll to ice the game for @RMBaloncesto #7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/QJErkr6c2S

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Ρεάλ Μαδρίτης Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ