Ραγδαίες εξελίξεις στο διπλό φονικό Κύπρου: Συνελήφθη 33χρονος - iefimerida.gr

Ραγδαίες εξελίξεις στο διπλό φονικό Κύπρου: Συνελήφθη 33χρονος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις την τελευταία ώρα, σε σχέση με το διπλό φονικό στο Στρόβολο.

Η Κυπριακή Αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε αργά το απόγευμα και ανακρίνει έναν άνδρα, ηλικίας 33 ετών, για τον διπλό φόνο, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στη Λευκωσία. Θύματα ήταν ανδρόγυνο που κατοικούσε στο προάστιο Στρόβολο, οι οποίοι, σύμφωνα με την αστυνομία δολοφονήθηκαν με μαχαίρι. Ωστόσο, αυτό δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Οπως ανακοίνωσε η Αστυνόμια Κύπρου «συνελήφθη πριν από λίγο, από την Αστυνομία, 33χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση του διπλού φόνου στον Στρόβολο».

Συνελήφθη πριν από λίγο, από την Αστυνομία, 33χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση του διπλού φόνου στον Στρόβολο.#Cyprus #cypolice

Πριν τη σύλληψη του άνδρα, ο υπαρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, είχε δηλώσει ότι οι έρευνες για εξιχνίαση της υπόθεσης «βρίσκονται σε καλό δρόμο». Ο κ. Μιχαηλίδης πρόσθεσε ότι «υπάρχουν απαντήσεις σε όλα και θα ανακοινωθούν στον κατάλληλο χρόνο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ