Θεοδωράκης για Κριμιζή: Και πολύ τον ανέχτηκε το κομματικό κράτος -Αυτές οι θέσεις ανήκουν σε συγγενείς & κολλητούς - iefimerida.gr

Θεοδωράκης για Κριμιζή: Και πολύ τον ανέχτηκε το κομματικό κράτος -Αυτές οι θέσεις ανήκουν σε συγγενείς & κολλητούς

Ο Σταύρος Θεοδωράκης (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αιχμές για την κυβέρνηση και ειρωνική διάθεση σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης την παραίτηση του Σταμάτη Κριμιζή από τον Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό.

«Και πολύ ανέχτηκε το κομματικό κράτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τον Σταμάτη Κριμιζή στον Διαστημικό Οργανισμό», έγραψε ο επικεφαλής του Ποταμιού στο Twitter.

«Αυτές οι θέσεις ανήκουν - και ανήκαν πάντα - σε συγγενείς & κολλητούς των υπουργών. Και ο καθηγητής Κριμιζής δεν εμπίπτει σε αυτές τις κατηγορίες. Ούτε είναι καλός στις υποκλίσεις», ανέφερε ακόμη.

Και πολύ ανέχτηκε το κομματικό κράτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τον Σταμάτη Κριμιζή στον Διαστημικό Οργανισμό. Αυτές οι θέσεις ανήκουν - και ανήκαν πάντα - σε συγγενείς & κολλητούς των υπουργών. Και ο καθηγητής Κριμιζής δεν εμπίπτει σε αυτές τις κατηγορίες. Ούτε είναι καλός στις υποκλίσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ