Τζίντζερ Ρότζερς - Φρεντ Αστερ: Οι δύο εκπληκτικοί χορευτές που απεχθάνονταν ο ένας τον άλλο - iefimerida.gr

Τζίντζερ Ρότζερς - Φρεντ Αστερ: Οι δύο εκπληκτικοί χορευτές που απεχθάνονταν ο ένας τον άλλο

AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην σκηνή ήταν το ρομαντικότερο ζευγάρι του κόσμου, όταν όμως απομακρύνονταν από τις κάμερες, ο Φρεντ Αστέρ και η Τζίντζερ Ρότζερς δεν ήταν τόσο φιλικοί μεταξύ τους, όπως αποκάλυψε ο βιογράφος του Αστέρ, Μάικλ Φρίλαντ.

«Θυμάμαι ένα πόστερ πλάι στις κυλιόμενες σκάλες στο Μετρό του Λονδίνου όπου ήταν ο Φρεντ Αστέρ και η Τζίντζερ Ρότζερς σε μία απ τις συνηθισμένες τους πόζες. Αυτός φορά το χαρακτηριστικό μαύρο φράκο του, ενώ αυτή εντυπωσιάζει με την φούστα της να στροβιλίζεται γύρω της. Από πάνω τους, φαίνεται η λέξη “Παρτενέρ”.

Και ο Φρεντ και η Τζίντζερ θα το μισούσαν αυτό. Όχι μόνο επειδή δεν θα έδιναν ποτέ την άδεια τους σε ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο να χρησιμοποιήσει την φωτογραφία τους για την δική του προβολή, αλλά κυρίως επειδή σε κανέναν απ’ τους δύο δεν άρεσε να αναφέρονται σε αυτούς ως “παρτενέρ”. Πέραν αυτού, δεν συμπαθούσαν ιδιαίτερα ο ένας τον άλλο, και χρειάζονταν πολύ πειθώ ώστε να συνεχίζουν τη συνεργασία τους ανά καιρούς.

Ο Φρεντ μια φορά μου είπε εμμέσως, σε μια συνάντηση μας για την βιογραφία του «Αχ αυτή η Τζίντζερ! Ήθελε πάντα να είναι το αφεντικό».

Διαβάστε την ιστορία της σχέσης που λάτρεψε το κοινό αλλά μίσησαν οι δύο χορευτές, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζίντζερ Ρότζερς Φρεντ Αστέρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ