ΝΔ: Η κυβέρνηση τα έκανε θάλασσα με τις φρεγάτες -Ας σιωπήσουν οι υπουργοί για να μην γίνει περίγελος η χώρα - iefimerida.gr

ΝΔ: Η κυβέρνηση τα έκανε θάλασσα με τις φρεγάτες -Ας σιωπήσουν οι υπουργοί για να μην γίνει περίγελος η χώρα

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στην κυβέρνηση για την υπόθεση των γαλλικών φρεγατών έκανε η ΝΔ, ενώ κάλεσε τους υπουργούς να σιωπήσουν, γιατί κινδυνεύει να γίνει περίγελος η Ελλάδα.

«Είναι εξόφθαλμο ότι η κυβέρνηση τα έκανε θάλασσα με τις φρεγάτες», αναφέρει η ανακοίνωση με την οποία η ΝΔ απαντά στα όσα είπε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος για το θέμα.

«Τουλάχιστον ας σιωπήσουν οι υπουργοί, αντί να αδειάζει ο ένας τον άλλον, γιατί η χώρα κινδυνεύει να γίνει περίγελος και στο εξωτερικό», προσθέτει ακόμη η ανακοίνωση.

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρέπεμψε στις απαντήσεις που έδωσε το πρωί της Τετάρτης ο Πάνος Καμμένος για το θέμα.

«Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας έγιναν διερευνητικές συζητήσεις αλλά όλες οι απαντήσεις δόθηκαν από τον υπουργό Αμυνας, Πάνο Καμμένο. O κ. Κουβέλης είπε ότι υπάρχουν συνομιλίες ωστόσο όλες οι απαντήσεις έχουν δοθεί από τον κ. Καμμένο», είπε ο κ. Τζανακόπουλος.

«Μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση και δεν υπάρχει συμφωνία. Οι συζητήσεις είναι διερευνητικές», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ φρεγάτες Δημήτρης Τζανακόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ