Το βραβείο του κορυφαίου ελληνικού Βoutique Ηotel για το 2018 διεκδικεί το Aeolis Tinos Suites - iefimerida.gr

Το βραβείο του κορυφαίου ελληνικού Βoutique Ηotel για το 2018 διεκδικεί το Aeolis Tinos Suites

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη μία βράβευση διεκδικεί το Aeolis Tinos Suites με την υποψηφιότητά του στην κατηγορία «Greece’s Leading Boutique Hotel» στα έγκριτα βραβεία World Travel Awards 2018.

Το κυκλαδίτικο ξενοδοχείο έλαβε το ασημένιο βραβείο Τουριστικής Ανάπτυξης στην ενότητα «Strategy & Innovation» στην περσινή 4η απονομή των Tourism Awards. Με τη φετινή του υποψηφιότητα αποδεικνύει πως τίποτα δε γίνεται τυχαία.
Στηρίξτε κι εσείς την ανάδειξή του σε αυτόν τον διεθνή οργανισμό, ψηφίζοντάς το σε αυτή την πλατφόρμα http://bit.ly/2FBushL, μέσα από τρία απλά βήματα: τικάρισμα, ψήφιση, καταχώριση στοιχείων.


Το Aeolis Tinos Suites κουρνιασμένο στην κορυφή των λόφων, ανάμεσα σε δύο παραδοσιακούς οικισμούς, τον Τριαντάρο και τον Μπερδεμιάρο, προσφέρει ένα γαλήνιο και ήσυχο περιβάλλον, με απίστευτη θέα στο νησί και τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα. Οι αρχικοί και ανακαινισμένοι ξενώνες στο Aeolis χτίστηκαν μόνο με εγχώρια υλικά, όπως Τηνιακό μάρμαρο και πέτρες. Καμιά από τις 34 πολυτελείς σουίτες του Aeolis δεν είναι ίδια με την άλλη. Όλες όμως μοιράζονται εκπληκτικές πανοραμικές εικόνες, ένα μοναδικό μπαλκόνι στο γαλάζιο του Αιγαίου. Εδώ μπορεί να έχει όλα όσα χρειάζεται κάποιος ... γοητεία, άνεση, προστασία της ιδιωτικής ζωής, γαλήνη και ό,τι καλύτερο στην προσωπική πολυτέλεια!

Επιπλέον, το Aeolis Tinos Suites διαθέτει πολυτελείς ιδιωτικές πισίνες, όλες με την απαράμιλλη θέα του Αιγαίου και των 11 κυκλαδίτικων νησιών που υπάρχουν τριγύρω, να είναι το τέλειο μέρος για να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν οι επισκέπτες. Έτσι, εάν ψάχνεις απλά ένα μέρος για ξεκούραστες και ποιοτικές διακοπές, στο Aeolis θα βρεις δωμάτια με ιδιωτική πισίνα που θα κορέσουν τη δίψα σου για λιτή και απέριττη πολυτέλεια. Το νερό σε όλες τις πισίνες είναι θερμαινόμενο, χωρίς χημικά αλλά με ένα σύστημα ενεργού χλωρίου που ανανεώνεται συνεχώς, έτσι ώστε να μην τσούζει τα μάτια και να μη μυρίζει χλώριο. Επίσης, οι πισίνες είναι στρωμένες με κρυστάλλινη ψηφίδα σε πρασινογάλαζα χρώματα, που δένουν απόλυτα με το φυσικό κάλλος της Τήνου. Ακόμη, το Aeolis χρησιμοποιεί οπτικές ίνες, που αποτελούν ένα από τα πλέον προηγμένα συστήματα φωτισμού και απόλυτα ασφαλή στο νερό, αφού τις διαπερνά μόνο φως. Και φυσικά, τα αποτελέσματα μέσα στην πισίνα είναι εντυπωσιακά από τα εκπληκτικά εφέ και τον ανεπανάληπτο έναστρο ουρανό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ World Travel Awards Aeolis Tinos Suites
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ