Πρωτοβουλία στο Στρασβούργο για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς -Ποιοι υπογράφουν - iefimerida.gr

Πρωτοβουλία στο Στρασβούργο για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς -Ποιοι υπογράφουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με στόχο την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών σύσσωμη η Ελληνική Αντιπροσωπεία που μετέχει στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης προχώρησε σε μία διακομματική πρωτοβουλία.

Με πρωτοβουλία που υπογράφει σύσσωμη η Ελληνική Αντιπροσωπεία που μετέχει στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (PACE), αλλά και μεγάλος αριθμός ευρωβουλευτών από άλλες χώρες της ΕΕ, κατατέθηκε σήμερα στο Στρασβούργο γραπτή δήλωση στο Συμβούλιο της Ευρώπης με την οποία ζητείται να απελευθερωθούν άμεσα οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στην Τουρκία και να τηρηθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και το κράτος δικαίου.

Η πρωτοβουλία, έχει διακομματικό χαρακτήρα και την υπογράφουν οι:
Αννέτα Καββαδία, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Σία Αναγνωστοπούλου, Γιώργος Ψυχογιός, Νίνα Κασιμάτη, Ντόρα Μπακογιάννη, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Κώστας Τζαβάρας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Βαγγέλης Βενιζέλος, Λιάνα Κανέλλη, Δημήτρης Καμμένος και Γιώργος Μαυρωτάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ