To λάθος που ίσως κάνεις με τη ζυγαριά και δεν βλέπεις τα πραγματικά κιλά σου - iefimerida.gr

To λάθος που ίσως κάνεις με τη ζυγαριά και δεν βλέπεις τα πραγματικά κιλά σου

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αγχώνει. Δεν υπήρξε ποτέ «φίλη» σου και δεν θα γίνει ποτέ. Η ζυγαριά είναι αυτή που σου δείχνει την πραγματική αλήθεια. Ή μήπως όχι;

Είναι σε όλους γνωστό πως η ιδανική ώρα για να ζυγιστείς είναι νωρίς το πρωί. Καλό είναι να μην έχεις φάει, να μην φοράς πολλά ρούχα και να το κάνεις ιδανικά μία φορά την εβδομάδα.

Το σκηνικό σε όλους γνωστό. Ανεβαίνεις πάνω στη ζυγαριά και σε πολλές περιπτώσεις, τα δευτερόλεπτα που μεσολαβούν μέχρι να δείξει ποιο είναι το βάρος σου είναι… εφιαλτικά.

Σε φέρνει αντιμέτωπη με το σώμα σου, πολλές φορές επηρεάζει τη διάθεσή σου και δυστυχώς έχει τη δύναμη να την καθορίζει για το υπόλοιπο της ημέρας.

Το θέμα όμως είναι αν ζυγιζόμαστε σωστά. Μάθαμε ότι υπάρχει ένα λάθος που ίσως κάνεις και όχι μόνο δεν ζυγίζεσαι σωστά, αλλά φαίνεσαι και τέσσερα κιλά ελαφρύτερη!

Δείτε το λάθος που ίσως κάνετε όταν ζυγίζεστε στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζυγαριά λάθος σωστό ζύγισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ