Συνήγορος 22χρονης που πέταξε το μωρό από το μπαλκόνι: Σιγά σιγά αντιλαμβάνεται την πράξη της -Κατέρρευσε ψυχολογικά - iefimerida.gr

Συνήγορος 22χρονης που πέταξε το μωρό από το μπαλκόνι: Σιγά σιγά αντιλαμβάνεται την πράξη της -Κατέρρευσε ψυχολογικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Παρασκευή θα απολογηθεί, πιθανότατα, η 22χρονη που πέταξε το νεογέννητο παιδί της από το μπαλκόνι και σε βάρος της οποίας ασκήθηκε δίωξη για παιδοκτονία.

Η ανακρίτρια στην οποία διαβιβάστηκε η δικογραφία μετέβη στην κλινική όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη η 22χρονη σπουδάστρια και της έδωσε προθεσμία προκειμένου να δώσει εξηγήσεις την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της Αλέξανδρο Αλεξιάδη, όσο περνούν οι ώρες αντιλαμβάνεται την πράξη της, έχοντας ψυχολογικά καταρρεύσει.

«Μετανιώνει για ό,τι έκανε, ενώ και ειδικοί αποδίδουν τη συμπεριφορά της σε επιλόχεια κατάθλιψη. Εμείς, ως νομικοί παραστάτες της, θα ζητήσουμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, που είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδείξει πως η πράξη της έγινε κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση», είπε ο κ. Αλεξιάδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 22χρονη μωρό μπαλκόνι Νέα Σμύρνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ